arduino leonardo r3 ban riski varmı ?

MrYasin

Uzman Üye
İletişim
bir tane geliştirdim ama ban açmak zor olduğu için yan bilgisayarımda kötü bir hesapta oynuyorum 3 gündür ban yemedim ana hesabımda açsam ban yer miyim arduino dan ban yiyen oldu mu aranızda merak ettiğim için açtım konuyu

bir tane geliştirdim ama ban açmak zor olduğu için yan bilgisayarımda kötü bir hesapta oynuyorum 3 gündür ban yemedim ana hesabımda açsam ban yer miyim arduino dan ban yiyen oldu mu aranızda merak ettiğim için açtım konuyu
Ban konusunu merak ediyorsan ninjawarenin konu yorumlarını okuyabilirsin yazılım ud ise banwave falan yemediği ve belli etmediğin sürece ban yemezsin

spoofer karşılığı değişiyon mu?

0% i guess.. bcs arduino is 100% pure tools for programming and prototyping hardware things like robotic or something.. so if valorant ban arduino by detect that arduino uno or leonardo connected to your pc, it's weird and some players that's not cheating with arduino will get banned just because arduino connected to their pc and they're not mean to cheating.

so my opinion is , the ban risk for arduino leonardo hacks depends on your code.
clean code clean risk.

Sağdan soldan çarpmadıysan, gidip de colorant source kullanmazsan pek sıkıntı olmaz en azından bi süreliğine

ban yemenin arduino ile bir ilgisi yoktur ban yiyorsanız yazılım kötüdür

@Lem bu konuda en başarılarından birisidir. tavsiye ederim. ban riskin azdır. ayrıca auto configlerde ban oranlarının yüzdesi de verilmiş.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt