👍 Appreal WhiteFace Menu [FREE] [SnowFall] 👍

BlackPlague

💎 Distributor Service 💎
Efsane Üye
İletişim
Merhaba dostlar, az önce foruma girdiğimde bu menünün bir arkadaş tarafından satıldığını gördüm (KONU LINK). Menüyü satın alıp kendisine veren kişi bizzat biziz. Bu yüzden böyle milletten çalıp satarak para kazanmasını uygun bulmuyorum ve menüyü sizlerle bedavaya paylaşıyorum. Tepe tepe kullanabilirsiniz.

Menü Editlenmiş Görsel:

(Kendileri yapmış gibi göstermek için böyle editlemişler galiba.)
hzn9BLB.png

Menü Orjinal Görsel:
(Menü orjinal yapımcısı Ostin isimli bir tasarımcıdır ve 62$'dan satılmaktadır. İstenirse linkini bırakırım.)
ku6JiEg.png

İndirme Linki:
Virustotal'e yüklemede sorun yaşıyorum herşey ortada dileyen indirip inceleyebilir. Satılan siteden satın alındığı haliyle upload edilmiştir.

Merhaba dostlar, az önce foruma girdiğimde bu menünün bir arkadaş tarafından satıldığını gördüm (KONU LINK). Menüyü satın alıp kendisine veren kişi bizzat biziz. Bu yüzden böyle milletten çalıp satarak para kazanmasını uygun bulmuyorum ve menüyü sizlerle bedavaya paylaşıyorum. Tepe tepe kullanabilirsiniz.

Menü Editlenmiş Görsel:

(Kendileri yapmış gibi göstermek için böyle editlemişler galiba.)
hzn9BLB.png

Menü Orjinal Görsel:
(Menü orjinal yapımcısı Ostin isimli bir tasarımcıdır ve 62$'dan satılmaktadır. İstenirse linkini bırakırım.)
ku6JiEg.png

İndirme Linki:
Virustotal'e yüklemede sorun yaşıyorum herşey ortada dileyen indirip inceleyebilir. Satılan siteden satın alındığı haliyle upload edilmiştir.

diğerlerini de paylaş var mı sende :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yok onları başkasından tokatlamadım direk satın aldım
Eee, daha pahalıya mı satıyorsun? Yoksa aynı fiyata mı, bir de bildiğim kadarıyla o tarz ürünlerin içerisinde telif hakkı koruması bulunuyor, yakalanırsan binlerce dolar ile dava edilebilirsin.

Eee, daha pahalıya mı satıyorsun? Yoksa aynı fiyata mı, bir de bildiğim kadarıyla o tarz ürünlerin içerisinde telif hakkı koruması bulunuyor, yakalanırsan binlerce dolar ile dava edilebilirsin.
Dostum satın aldığım ürün benim oluyor aynı ürünü 2 defa satmıyorlar kaynak kodlarıyla alıyorum ve çok önceden aldığım için şimdi daha uyguna satıyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt