WhereYq
Uzman Üye
- İletişim
Merhaba sizler için hazırlamış olduğum belki bir yıl önce belki aylar önce satın almış olduğum sourceleri ve kendi kaynak kodlarımı satıyorum ve bunlar piyasa fiyatının neredeyse yarı fiyatı. Hileleriniz ve ürünleriniz için ImGui Menü & Loader gibi kaynak kodlar satıyorum aşağıya örnek 2 loader ve 2 menü ekledim ve her ürün değişiklik olmaz ise bir kere satılacaktır tekrar diyorum menülerin bazıları bana ait değil ancak satın aldığım kişilerde para ile satıyor ve çok daha yüksek bir fiyata
discord sunucuma gelerek almak istediğiniz menünün kaynak kod dosyalarını ekran açıp gösteririm sc4m korkusu yaşamazsınız. Ödeme yöntemleri isteğe bağlı direk papara ile veya hazır olmasa da ileride weepay ile alabilirim. Eğer menü + loader alacaksanız güzel bir indirim de yaparım şimdi aşağıda menülerin videoları ve fotoğrafları bulunuyor;
Appreal BlueRise Loader
Appreal HexaFly Loader
Appreal WhiteFace Menu
Ekstra daha fazla menü
discord sunucuma gelerek almak istediğiniz menünün kaynak kod dosyalarını ekran açıp gösteririm sc4m korkusu yaşamazsınız. Ödeme yöntemleri isteğe bağlı direk papara ile veya hazır olmasa da ileride weepay ile alabilirim. Eğer menü + loader alacaksanız güzel bir indirim de yaparım şimdi aşağıda menülerin videoları ve fotoğrafları bulunuyor;
Appreal BlueRise Loader
Appreal HexaFly Loader
Appreal WhiteFace Menu
Ekstra daha fazla menü
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sunucumda mevcut
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir