applenin yetkili servisini bi türlü bulamadım

lanetbebe

Silver Üye
ellimde iphone 7 plus cihaz var ekranı kırldı ekranı değiştirmek istiyorum ama bi türlü kendi servisini bulamadım nerden bulacağım bi yardımcı olurmusunuz yetkili servis diyince hep özel servisler çıkıyor onlarda orjinal diye milete kakalıyor

ellimde iphone 7 plus cihaz var ekranı kırldı ekranı değiştirmek istiyorum ama bi türlü kendi servisini bulamadım nerden bulacağım bi yardımcı olurmusunuz yetkili servis diyince hep özel servisler çıkıyor onlarda orjinal diye milete kakalıyor

Sana hangisi yakınsa ona git gitmeden randevu oluştur.
Gittiğin'de sıra vs insan kalabalığı varsa direkt apple çalışanlarına randevunun olduğunu hatırlat bekleme boşu boşuna.
İyi Forumlar.

mecideyköye yakınsan zorlucenterın içinde apple var orda yardımcı olabilir veya beylikdüzü marmara park avmnin içinde troy var ordada yardımcı olabilirler

orjinal çok pahalı 1. sınıf çakma ucuz bulursan işini görür servis ufak bir hata daha varsa onuda yapmak zorunda yoksa yapmazlar yani çok tutar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt