kakashisensei
Gold Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
apex ud kek arıyorum
şuan kullandığım güncel var 600 küsür maç attım 105 level oldum ban yemedim, fakat hile güncellemede , o yüzden o güncellenene kadar takılmalık arıyorumDostum apex için hiç hile arama şahsen en ucuzdan en pahalısına kadar gittim max 0 dan 60 level hesap kasabildim onun dışında sürekli ban yedim aramanı önermiyorum çoğu sürekli dt
hilenin ismini öğrenebilirmiyim?şuan kullandığım güncel var 600 küsür maç attım 105 level oldum ban yemedim, fakat hile güncellemede , o yüzden o güncellenene kadar takılmalık arıyorum
harbiden merak ettim hangi hile bende en fazla 45 level gördüm ban yememek imkansız gibi geliyorşuan kullandığım güncel var 600 küsür maç attım 105 level oldum ban yemedim, fakat hile güncellemede , o yüzden o güncellenene kadar takılmalık arıyorum
Bende 60 level civarı yedim öyle bende düşünüyorum hileden kesin ban yiyorsun gibi apexteharbiden merak ettim hangi hile bende en fazla 45 level gördüm ban yememek imkansız gibi geliyor
https://cheatglobal.com/konu/vsync-...etected-uygun-fiyat.57597/page-11#post-108095harbiden merak ettim hangi hile bende en fazla 45 level gördüm ban yememek imkansız gibi geliyor
https://cheatglobal.com/konu/vsync-software-valorant-pro-v2-apex-pro-undetected-uygun-fiyat.57597/hilenin ismini öğrenebilirmiyim?
Konuma bı bak derimapex ud kek arıyorum
Tam daha bizim apeximizi denememişsin diyecektim ki arkadaş linkini bırakmış. 8 aylık bir develop süreci + yayınlanalı 2.5 ay oldu ve piyasada ki sınırlı internallardan olmasına rağmen bu kadar sürede asla bir detection yaşamadı. Güncelleme bittiğinde tercih edebilirsin.Dostum apex için hiç hile arama şahsen en ucuzdan en pahalısına kadar gittim max 0 dan 60 level hesap kasabildim onun dışında sürekli ban yedim aramanı önermiyorum çoğu sürekli dt
şuan kullandığım güncel var 600 küsür maç attım 105 level oldum ban yemedim, fakat hile güncellemede , o yüzden o güncellenene kadar takılmalık arıyorum
Tam daha bizim apeximizi denememişsin diyecektim ki arkadaş linkini bırakmış. 8 aylık bir develop süreci + yayınlanalı 2.5 ay oldu ve piyasada ki sınırlı internallardan olmasına rağmen bu kadar sürede asla bir detection yaşamadı. Güncelleme bittiğinde tercih edebilirsin.