anti tamp killer+remover

Bu uygulamalar reflection gibi kaynka kodları görüntüleyen programların engellerini kaldıran yazılımlar mı ?
tampkiller ve remover farkı nedir 2 farklı dosya çıktı içerisinden. (Cahillikte sınır tanımıyor olabilirim yazılımın üniversite bölümüm ile hiç alakası yok öğrenmeye çalışıyorum)

Bu uygulamalar reflection gibi kaynka kodları görüntüleyen programların engellerini kaldıran yazılımlar mı ?
tampkiller ve remover farkı nedir 2 farklı dosya çıktı içerisinden. (Cahillikte sınır tanımıyor olabilirim yazılımın üniversite bölümüm ile hiç alakası yok öğrenmeye çalışıyorum)
Farklı kişiler tarafından yazılan 2 farklı isimde programdır işlevleri aynıdır anti tamper dediğimiz şey koi modülünü gizleyerek dosyanın dumplanmasını yani okunmasını zorlaştırmak rsrc gizlemek falan fistan bu programlar sayesinde confuserdeki koi modülü nü açığa çıkarabiliriz

Farklı kişiler tarafından yazılan 2 farklı isimde programdır işlevleri aynıdır anti tamper dediğimiz şey koi modülünü gizleyerek dosyanın dumplanmasını yani okunmasını zorlaştırmak rsrc gizlemek falan fistan bu programlar sayesinde confuserdeki koi modülü nü açığa çıkarabiliriz
Methodları şifreliyor ve sectiona gömüyor.

Üzgünüm yeterince bilgi birikimim olmadığı için hala anlamakta zorluk çekiyorum. Google araması yapabilmem içni koi modülünün daha uzun bir adı sanı var mıdır ? Biraz araştırma yaptığımda python içerisinde bir koi kütüphanesi olduğunu buldum. bu kütüphane python kodunu kendi diline çevirebiliyormuş. Dil ise pythonun farklı bir derleyicisi gibi ve rusca harflerden oluşuyor. Yani programı koi dilini ve rusca bilmeyenler anlayamıyor. Program şifrelemede cidden böyle tuhaf önlemler mi alınıyor yoksa ben tamamen yanlış yemin peşinden mi gidiyorum.

Methodları şifreliyor ve sectiona gömüyor.
"Methodları şifreliyor ve sectiona gömüyor." kısmına gelecek olursak cracklanmamak istenilen programların kodları parçalara ayrılıp runtime de mi birleştiriliyorlar. yoksa bu programlar mı bu işe yarıyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt