anti-intervenous | anti Crâck

HardHost

Her ibne pkklı değildir ama her pkk'lı bir ibnedir
Diamond Üye
TR: Bu kod programlarınızın debug yöntemiyle ve ida gibi programlarla cracklenmesinin önüne geçmek için yapılmıştır. url stringinin içine programınızı derledikten sonra ki hash değerinin yazacığı siteyi yazıyorsunuz ardından derleyin hash değerini tekrar siteye yazın bu şekilde programınız değiştirildiyse veya bir müdhale olduysa kendini kapatacaktır ek önlemler ekleyebilirsiniz mavi ekran vb. koda güçlü bir koruma basmassanız bi sike yaramaz ayrıca curl kullandım kodda http debugerde gözükmez merak etmeyin. 1 saniyede bir check atıcak sekilde ayarladım kafanıza göre ayarlayabilirsiniz.

US: This code is made to prevent cracking of your programs with debug method and programs like ida. After compiling your program, you write the site where the hash value will be written inside the url string, then compile it and write the hash value back to the site, this way if your program is changed or there is an intervention it will close itself, you can add additional precautions like blue screen etc. If you do not put a strong protection on the code it will not work, also I used curl, the code will not be visible in http debuger, do not worry. I set it to check every 1 second, you can set it as you wish.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
using System;
using System.Security.Cryptography;
using System.Text;
using System.Threading;
using System.Diagnostics;

class antiintervenous
{
static void Main(string[] args)
{
while (true)
{
string url = " ";
string remoteHash = web(url);
string localHash = lhash();

if (remoteHash == localHash)
{
Console.WriteLine("clean");
}
else
{
Console.WriteLine("detected closed!");
Environment.Exit(1);
}

Thread.Sleep(1000);
}
}

static string web(string url)
{
try
{
ProcessStartInfo psi = new ProcessStartInfo
{
FileName = "curl",
Arguments = "-s " + url,
RedirectStandardOutput = true,
UseShellExecute = false,
CreateNoWindow = true
};

using (Process process = Process.Start(psi))
{
string content = process.StandardOutput.ReadToEnd();
string firstLine = content.Split(new[] { '\r', '\n' }, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries)[0];
return firstLine.Trim();
}
}
catch (Exception ex)
{
Environment.Exit(1);
return null;
}
}

static string lhash()
{
using (SHA256 sha256 = SHA256.Create())
{
byte[] fileBytes = System.IO.File.ReadAllBytes(System.Reflection.Assembly.GetExecutingAssembly().Location);
byte[] hashBytes = sha256.ComputeHash(fileBytes);
return BitConverter.ToString(hashBytes).Replace("-", "").ToLowerInvariant();
}
}
}

curl kullanmışsın bunu fake bir curl veya PATH kullanarak atlayabilirsin ayrıca sabit url kullanımı var bu url gözükürse Crâck deneyen kişi farklı url yönlendirebilir

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
eklemeler yapılsa ve güçlü bir koruma basılsa aslında güzel konu neden bu kadar gereksiz diye tepki aldı anlamadım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sebep

curl kullanmışsın bunu fake bir curl veya PATH kullanarak atlayabilirsin ayrıca sabit url kullanımı var bu url gözükürse Crâck deneyen kişi farklı url yönlendirebilir
bu kod zaten ilk aşaması geliştirmeye devam ediyorum yenilikler ekledikçe paylaşacağım, asıl amacım sizin neler eklediğinizi görmekti fakat cg yine beni şaşırtmadı skidderlerle dolu olduğu için herhalde loader + hile + anti Crâck + derlenmiş kod vermemi beklediler :) (0x58B hariç o neden böyle bir tepki verdi anlamadım ve birazda üzüldüm)

eşeğe altın semer vursalar yine eşektir
zaman geçtikçe sende değişmişsin ama olsun sıkıntı değil.

saolasın

tamamdir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt