Anti-Gravity Yeni Sürüm

muzsuzsut49

𝑜𝑔𝑟𝑒𝑛𝑚𝑖𝑠 𝑐𝑎𝑟𝑒𝑠𝑖𝑧
Diamond Üye
Selamlar,konuyu birkaç haftadır aynı sorunu yaşayan ve tekrar denemekten vazgeçen arkadaşlar için açıyorum.Konu yanlış kanalda ise moderatörler lütfen düzeltsin.
Antigravity,1.23.2 sürümü ile "Our servers are experiencing high traffic right now,please try again in a minute" hatasını çözdüğünü iddia ediyor.Ben birkaç mesaj attım,gayet yerinde ve sağlam olmuş hiçbir hata almadım.
Not:Free hesaplar hala aynı problemle karşılaşıyor.
ChangeLog ve Görsellere Aşağıdan Ulaşabilirsiniz
Görsel:

Yeni Sürüm İndirme Linki
linkten 1.23.2 sürümünü veya linkten en güncel sürüme erişebilirsiniz.
Umarım bilgilendirici olmuştur,iyi forumlar:salute:

Son düzenleme:
Selamlar,konuyu birkaç haftadır aynı sorunu yaşayan ve tekrar denemekten vazgeçen arkadaşlar için açıyorum.Konu yanlış kanalda ise moderatörler lütfen düzeltsin.
Antigravity,1.23.2 sürümü ile "Our servers are experiencing high traffic right now,please try again in a minute" hatasını çözdüğünü iddia ediyor.Ben birkaç mesaj attım,gayet yerinde ve sağlam olmuş hiçbir hata almadım.
Görsel:

Yeni Sürüm İndirme Linki

hemen deniyorum canım çok teşekkürler yararlı paylaşım olmuış göndermesem götümü kaldırıp siteye bakıpta görmezdim <3

"Our servers are experiencing high traffic right now,please try again in a minute" bir hata değil ki ayrıca güncelleme notlarında bunu çözdüğüyle ilgili bir şey yazmıyor...

"Our servers are experiencing high traffic right now,please try again in a minute" bir hata değil ki ayrıca güncelleme notlarında bunu çözdüğüyle ilgili bir şey yazmıyor...
Haklısınız,hata http 503 model capacity exhausted fakat daha sadeleştirmek amacıyla öyle bir söylemde bulunmuştum.güncelleme notlarında MCP sunucularının yüklenmesini engelleyen hata düzeltildi. yazıyor isterseniz bir daha bakın

Görsel:

Yeni Sürüm İndirme Linki

eyw

suan indiriyom herkes de olmus gibi claud umu o yedi zaten yaa her seferinde aynı hata yinede e.s.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt