Anti Debugger Bsod

EPIRUS

Diamond Üye
Selamlar iyi günler Bir programı crackleyecektim her şey yolunda gidiyor ancak anti debugger özelliği yüzünden ( öyle sanıyorum) bsod yiyip yiyip duruyorum. Bunu nasıl bypass edebilirim öneriniz var mı? Zaten yakın bir zamanda rustcheat.net'in sattığı hileyi sizlere crackli bir şekilde sunacağım.

scyllahide , titanhide işini görecektir

Son düzenleme:
Pasteyi kimden satıyor? Yaklaşık 1 hafta önce crackledim ve sorunsuz kullandım ne ban yedim ne de başka bir şey oldu. Güzel hile bana göre
ud olduktan sonra kimsenin umrunda olacagını düsünmüyorum , ban yedirtiyor demedim ayrıca tabi ki paylasabilirsin kisisel fikrimi sundum

Party Wow GIF by TRT

dostum paste hile fln değil millete laf yapma kimden çalmış etmiş söyle bakayım hileyi 1 aydır kullanıyorum ban yok ve externalde böyle sağlam yapabilecek trde çok az kişi var
merhabalar, ben ban yedirtiyor diye bir cümle kurmadım. Yorum kasmak için millete satasıyorsun surekli gibime geldi fakat neyse.

merhabalar, ben ban yedirtiyor diye bir cümle kurmadım. Yorum kasmak için millete satasıyorsun surekli gibime geldi fakat neyse.
:) :) Eğer başıma bir şey gelmesse Önümüzedeki 10 haziranda cracki paylaşıcam görünüşe göre adamlar beni her yerden engellemiş ve banlamış siteleride dahil :)))

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt