[ANLATIM] Yeterli gelmeyen diskler için çözüm!

beynimyorgun

Legenden sterben nie!
Silver Üye
BİLGİLENDİRME!!!

Bir önceki konumda yeterli gelmeyen diskler için konu paylaşmıştım henüz nasıl indireceğinizi bilmiyor iseniz
veya konu hakkında henüz bir bilginiz yoksa
konuya giderek anlatımı ve nasıl indireceğinizi görebilirsiniz

Bana tıkla ve konuya git!

Ardından programı kurduğunuzu ve covid-19 desteğini aldığınızı varsayarak anlatıma geçiyorum
yapmanız gereken programı çalıştırmak ve açıldıktan sonra

Karşınıza gelen kısımda " Add " kısmına tıklamanız gerekmektedir.

Tıkladıktan sonra karşımıza böyle bir alanın açılması gerekiyor

Ekran-Alintisid73d5a0eea967cc0.png

Bu kısımda hesap bağlama bölümü bizi karşılıyor 4 alandan birisini seçeceğiz

Personal - Business - Enterprise - NAS

Business hesap kullandığım için business seçiyorum ve dropbox'u işaretliyorum

Daha sonra ise paralı bir özellik olan lokal disk özelliğine tik atıyorum

OK dediğimde internet tarayıcısında yönlendirme yapacak ve doğrulama olarak giriş yapmanızı isteyecektir.

Giriş işleminizi yaptıktan sonra diskiniz hesabınıza tanımlanacaktır.

Tanımlandığında disk bölümünüze gelecektir raidrive'da örnek olarak şu şekilde

Son olarak buradanda kontrol etmeyi unutmayın disklerinizi

Bir sonraki konumda ise nasıl paralı şekilde dropbox hesabı oluşturucağınızı göstereceğim :)
Beni takipte kalın..
İyi forumlar!

Son düzenleme:
Selamlar gayet işe yarar bir çözüme benziyor fakat aklıma takılan bir şey var, dosyaları, oluşturduğumuz disklere atarken veya alırken, yani kullanırken internetten mi yiyor ?

Selamlar gayet işe yarar bir çözüme benziyor fakat aklıma takılan bir şey var, dosyaları, oluşturduğumuz disklere atarken veya alırken, yani kullanırken internetten mi yiyor ?
Evet diskleri görüntüleyebilmek için mevcut bir internete bağlı olmanız gerekmektedir. Aksi takdirde görüntüleyemediğiniz için bir işlem gerçekleştirmeniz maalesef mümkün değildir :)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
thanks bro UwU

Aklıma takılan birşey var mesela her hangi bir vst veya plugin attım diyelim bu plugini kullanabilirmiyim sence buluttan ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt