En basit yöntem hard reset atmaktır.Basbaya ratlı bir apk kurdum boşluğuma geldi, ama programı silsemde telefondan birşeyler dönüyormuş gibi hissediyorum,
Bildiğiniz android telefon üzerinden manual veya bir program aracıılığı ile trojan silme yöntemi varmıdır ?
eset indir taraBasbaya ratlı bir apk kurdum boşluğuma geldi, ama programı silsemde telefondan birşeyler dönüyormuş gibi hissediyorum,
Bildiğiniz android telefon üzerinden manual veya bir program aracıılığı ile trojan silme yöntemi varmıdır ?
ayıptır sorması ratlı apk kurmayı nasıl başardınBasbaya ratlı bir apk kurdum boşluğuma geldi, ama programı silsemde telefondan birşeyler dönüyormuş gibi hissediyorum,
AVG Cleaner diye bişi vardı sanırım aynı durumu yaşayıp onunla çözmüştüm bi bak istersenBasbaya ratlı bir apk kurdum boşluğuma geldi, ama programı silsemde telefondan birşeyler dönüyormuş gibi hissediyorum,
edit: çözdüm sorunuEn basit yöntem hard reset atmaktır.
Bilmediğiniz apklari açmak için vmos vs gibi uygulamalar kullanarak açabilirsiniz.
resetlemi çözdünedit: çözdüm sorunu
Konuyu açan ben değilim farklı bir sorunum vardıresetlemi çözdün