bu işlem sadece bluetooth ve wifi de işe yarar karşı taraf sadece yazdığın adı görebilir bu işe yararAyarlar >Telefon Hakkında kısmına giriyorsunuz en üstte düzenle yazıyor (her telefonda farklı olabilir) oraya "null" yazıyorsunuz ve telefon ismi gizleniyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Atıyorum ki bi facebook hesabi çaldın, hesaba girerken hesabın kurucu mailine bildirim gidiyor. Orda senin ip adresin ve telefonunun ismi yazar. Bunu yapınca telefon ismi gizlenir ama model numarası gözüküyor rahatlıkla bulabilirler. Model numarası da gizleniyor ama root gerektirir.Peki tam olarak ne işe yarıyor?
onlar da gizleniyor ama root gerektirir. Android hakkında güzel şeyler biliyorum yavaş yavaş paylaşıcam hepsiniTeşekkürler Bilgi İçin Bu Arada Bilmeyene Vars Telefon İsmini Gizleyince Kendini Wifiye Bağlanan Cihazlar,Bluetooth Cihazları Gibi Yerde Belli Ediyor
Doğru kullanılırsa yararlı bir bilgi, teşekkürlerAtıyorum ki bi facebook hesabi çaldın, hesaba girerken hesabın kurucu mailine bildirim gidiyor. Orda senin ip adresin ve telefonunun ismi yazar. Bunu yapınca telefon ismi gizlenir ama model numarası gözüküyor rahatlıkla bulabilirler. Model numarası da gizleniyor ama root gerektirir.
onlar da gizleniyor ama root gerektirir. Android hakkında güzel şeyler biliyorum yavaş yavaş paylaşıcam hepsini
Pekii tam olarak ne ise yariyor buAyarlar >Telefon Hakkında kısmına giriyorsunuz en üstte düzenle yazıyor (her telefonda farklı olabilir) oraya "null" yazıyorsunuz ve telefon ismi gizleniyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir