Çözüldü Android Modlu oyunlarda Google Hesap Giriş Yapılabilirmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JeasyTR

Silver Üye
Evet O kadar çok araştırdım ki türk kaynaklardan bulamadım cevabını ama yabancı kaynaklarda nasıl yapılacagı gösterilmiş ama yabanci dil bilmedigim için anlamadım aranızda acaba google giriş yapma yöntemini bilen varmı ?

Galiba yapılabilir ben bi ara Fifa Mobile için orj hesabıma girip yapmayı denedim ve işe yaradı diğer oyunlar da öyle mi bilmiyorum

yapamazsın modifiyeli apkler play storeye bağlı olmaz satın alma da yapılmaz o yüzden

yapamazsın modifiyeli apkler play storeye bağlı olmaz satın alma da yapılmaz o yüzden
bi yabancı site buldum orda anlatılıyor nasıl yapıldıgı yabancı dil bilmedim için anlamadım sitenin linki paylaşabilirmiyim burda ?
Galiba yapılabilir ben bi ara Fifa Mobile için orj hesabıma girip yapmayı denedim ve işe yaradı diğer oyunlar da öyle mi bilmiyorum
hangi program ile yaptın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sanmıyorum. Yani dediğin şey örneğin youtube reklamsız izlemek için youtube apk indirip google hesabıyla oraya giremezsin bence

Google Play Oyunlar Silip Denedinmi mobile legends e giriyor öyle yada 8 top içinde facebooku silip chrome den baglanıyorduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt