Andrew Tate & Tristan Tate | The Real World 2.0 Eğitim Paketi (Türkçe Altyazılı) (War Room)

KikoSuave

Uzman Üye
Merhaba CheatGlobal Ailesi,

Uzun bir süredir merakla beklenen The Real World eğitim kursları artık Türkçe altyazı seçeneği ile dükkanımızda! Andrew Tate'in milyonerlerin sırlarını paylaştığı bu eşsiz kurslara siz de hemen sahip olabilirsiniz.

Dükkanımızdan Neden Almalısınız?
  1. Türkçe Altyazı: Tüm kurslarımız Türkçe altyazı içermektedir. Anadilinizde öğrenme deneyimini yaşayın!
  2. Hızlı Teslimat: Satın alımınızdan sadece 24 - 48 saat içinde kursları indirme linkiyle birlikte teslim alacaksınız.
  3. Güncellenen İçerikler: Kurslar aralıklarla güncellenmekte olup, sizlere en güncel bilgileri sunmaktayız.
Neler Sunuyoruz?
  • Freelancing (Serbest Çalışma) Kursu
  • E-Commerce (E-Ticaret) Kursu
  • Cryptocurrency Investing (Kripto Yatırım) Kursu
  • Business Mastery (İşletme Uzmanlığı) Kursu
  • Health and Fitness (Sağlık ve Fitness) Kursu
  • Copywriting (Metin Yazarlığı) Kursu
  • Stocks (Hisse Yatırım ve Ticaret) Kursu
  • Crypto Trading (Kripto Ticaret) Kursu
  • Yapay Zeka + İçerik Üretim Kursu (AI + Content Creation Campus)
Neden Biz?
  • Güvenilir ve Hızlı Teslimat
  • Türkçe Altyazı İmkanı
  • Uygun Fiyatlar ve Ödeme Seçenekleri
  • Shopier Güvencesi İle Satış
Kimiz?

The Real World 2.0, internet üzerinden eğitim alanında uzun zaman eğitim almış genç girişimci bir ekip olarak, sizlere en kaliteli bilgileri en uygun fiyatlarla sunmaktan gurur duyuyoruz. Yaklaşık 2,5 senelik The Real World eğitimi aldıktan ve para kazandıktan sonra sizlerlede bu eğitimi paylaşma kararı aldık.

Eğitim hayatınıza bir adım daha ileri bir seviyede başlamak istiyorsanız, üzerinden hemen siparişinizi verin! Herhangi bir soru veya talebiniz varsa, @RealWorldTurkiye2.0 instagram üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Unutmayın, gerçek dünyaya hoş geldiniz ve en büyük adım başlamaktır!

İyi Forumlar,
KikoSuave

Instagram | [email protected] |

Son düzenleme:
Merhaba CheatGlobal Ailesi,

Uzun bir süredir merakla beklenen The Real World eğitim kursları artık Türkçe altyazı seçeneği ile dükkanımızda! Andrew Tate'in milyonerlerin sırlarını paylaştığı bu eşsiz kurslara siz de hemen sahip olabilirsiniz.

Dükkanımızdan Neden Almalısınız?
  1. Türkçe Altyazı: Tüm kurslarımız Türkçe altyazı içermektedir. Anadilinizde öğrenme deneyimini yaşayın!
  2. Hızlı Teslimat: Satın alımınızdan sadece 24 - 48 saat içinde kursları indirme linkiyle birlikte teslim alacaksınız.
  3. Güncellenen İçerikler: Kurslar aralıklarla güncellenmekte olup, sizlere en güncel bilgileri sunmaktayız.
Neler Sunuyoruz?
  • Freelancing (Serbest Çalışma) Kursu
  • E-Commerce (E-Ticaret) Kursu
  • Cryptocurrency Investing (Kripto Yatırım) Kursu
  • Business Mastery (İşletme Uzmanlığı) Kursu
  • Health and Fitness (Sağlık ve Fitness) Kursu
  • Copywriting (Metin Yazarlığı) Kursu
  • Stocks (Hisse Yatırım ve Ticaret) Kursu
  • Crypto Trading (Kripto Ticaret) Kursu
  • Yapay Zeka + İçerik Üretim Kursu (AI + Content Creation Campus)
Neden Biz?
  • Güvenilir ve Hızlı Teslimat
  • Türkçe Altyazı İmkanı
  • Uygun Fiyatlar ve Ödeme Seçenekleri
  • Shopier Güvencesi İle Satış
Kimiz?

The Real World 2.0, internet üzerinden eğitim alanında uzun zaman eğitim almış genç girişimci bir ekip olarak, sizlere en kaliteli bilgileri en uygun fiyatlarla sunmaktan gurur duyuyoruz. Yaklaşık 2,5 senelik The Real World eğitimi aldıktan ve para kazandıktan sonra sizlerlede bu eğitimi paylaşma kararı aldık.

Eğitim hayatınıza bir adım daha ileri bir seviyede başlamak istiyorsanız, üzerinden hemen siparişinizi verin! Herhangi bir soru veya talebiniz varsa, @RealWorldTurkiye2.0 instagram üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Unutmayın, gerçek dünyaya hoş geldiniz ve en büyük adım başlamaktır!

İyi Forumlar,
KikoSuave

Instagram | [email protected] | DC: lavovite
satış için site lazım?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Güzel girişim olmuş kendinize ait Hizli Ve Kullanişli Bi̇r Si̇te hazırlayıp ufak reklamlar yaparak sitenize trafik bağlayabilirsiniz

etsy - shopify dan hariç shopier kendi içerisindeki trafikten size kazanc sağlayan bir yer değildir trafiğinizi kendinizin çekmesi gerekir

bu yüzden kendinize ait Hizli Ve Kullanişli Bi̇r Si̇te hazırlayıp ufak reklamlar yaparak sitenize trafik bağlayabilirsiniz

genel satış alanına açılan konuların içeriğine göre web sitesi ve footer şartını kullanıcılarımızdan istiyoruz şuanlık konu aktif ileride kendinize ait bir web sitesi hazırlamanızı ve bunun sizin için daha iyi olacağını unutmayın web sitenizi hazırladığınızda ufak bir kısımda cheatglobal footerine yer verebilirsiniz iyi forumlar

Güzel girişim olmuş kendinize ait Hizli Ve Kullanişli Bi̇r Si̇te hazırlayıp ufak reklamlar yaparak sitenize trafik bağlayabilirsiniz

etsy - shopify dan hariç shopier kendi içerisindeki trafikten size kazanc sağlayan bir yer değildir trafiğinizi kendinizin çekmesi gerekir

bu yüzden kendinize ait Hizli Ve Kullanişli Bi̇r Si̇te hazırlayıp ufak reklamlar yaparak sitenize trafik bağlayabilirsiniz

genel satış alanına açılan konuların içeriğine göre web sitesi ve footer şartını kullanıcılarımızdan istiyoruz

Bir hafta içerisinde kendi sitemizi düzenleyip konuyu gerektiği şekilde düzenleyeceğiz hocam. En kısa süre içerisinde kurallara uygun olarak diğer şartlarıda yerine getireceğimizden şüpheniz olmasın.

zengin olmak için birebir

Sadece kursta bulunan dersleri izlemek elbette kimseyi zengin yapmayacaktır. Burada önemli olan şey "zengin" olmaktan ziyade orada bulunan bilgiyi öğrenip uygulayabilmek. Doğru uygulandığı takdirde zenginlik dediğimiz kavram zamanla geliyor zaten.

Bune la reseller mısınız siz
Evet, Andrew Tate'ın The Real World programına uzun süredir üyeyiz. Ancak üyelik fiyatları kur farkı yüzünden insanlara çok gelmeye başladığı için bizde içeriden aldığımız videoları Türkçe altyazı ekleyerek tekrardan satıyoruz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt