anakartımın ismi farklı gözüküyor ve bir türlü değişmiyor

frontman

Gold Üye

Resimdede gözüktüğü gibi, z690 aorus elite ax bir model kullandığımı söylüyor fakat benim anakartım ex a320m gaming adlı bir anakart ve ben bios up down da yapsam sürekli bu bana gösterdiği anakartın tarihi ve ismi olarak kalıyor 10.01.2023 bunu ben nasıl eski haline getirebilirim çözümünü bilen var mı?

Resimdede gözüktüğü gibi, z690 aorus elite ax bir model kullandığımı söylüyor fakat benim anakartım ex a320m gaming adlı bir anakart ve ben bios up down da yapsam sürekli bu bana gösterdiği anakartın tarihi ve ismi olarak kalıyor 10.01.2023 bunu ben nasıl eski haline getirebilirim çözümünü bilen var mı?
bendede öyle spoofer yüzünden oluyor

dost anakartın gigabyte amidewin ile eski haline getirebilirsin lakin birebir aynı ismi bulman lazım mesela aynı anakarta sahip birinden orada tam olarak modelin nasıl yazıldığına bak amidewinden düzelt /// hangi spoofu attın eğer driverli bir spoof ise eski haline getirmek için format atabilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt