Çözüldü Anakart seri numaramı değiştiremiyorum ne yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

carbon333

Bronz Üye
Arkadaşlar Videodaki gibi her adımı tane tane yaptım ancak tek sorun Anakart serialnumber değişmedi çok sorulan sorulara baktım BİOS dan öncelik gibi bir şeye alın demiş de onu da bulamadım lütfen yardım edin.

eğer karmaşık geldiyse yeni gelicek olan spooferı denemeni öneririm yanlış bişi yaparsan pcnin içinden geçersin yani bekle derim sana bende bekliyorum zaten ama illa yapıcam diyosan biraz kafa yor buna çünkü en ufak hata pcni çökertir ayrıca asus ana kartlarda oluyomuş galiba sadece ama kesin bilgimi onu bilmiyorum

eğer karmaşık geldiyse yeni gelicek olan spooferı denemeni öneririm yanlış bişi yaparsan pcnin içinden geçersin yani bekle derim sana bende bekliyorum zaten ama illa yapıcam diyosan biraz kafa yor buna çünkü en ufak hata pcni çökertir ayrıca asus ana kartlarda oluyomuş galiba sadece ama kesin bilgimi onu bilmiyorum
Evet dostum benimkide Asus anakartı " BIOS'a girin ve Flash Belleğinizi onboot'a çekin. " sadece bu adımı anlamadım araştırın diyor da bir şey bulamadım ben en azından son adım kaldı yani

---> Burada Flash belleğini içindeki dosyalar var ve o dosyalardaki afuwin.rom adlı şeyi HxD ile açınca oradaki serial numaram ve diğer Product değişmiş gözüküyor.
ama CMD den wmic baseboard get serialnumber yazınca da eski değişmemiş olan serial numaram çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt