An itibari ile geçmiş olsun.. (VALORANT)

HYDRO

Uzman Üye
Yeni gelen patch (yama) ile beraberinde BIOS güncellemesi ile kaldırdığımız VAN 152 olayı fix yemiştir.

Yani kısacası VAN 152'Yİ artık başka bir kısıma atıyorlar.

Format atmadan denemedik ancak daha öncesinde BIOS güncellemesi ile VAN 152 geçiriliyordu bir arkadaşımda ücretli spoofer'a kadar yapıp "Temp" Cleaner VB. BIOS sürümünü bir alta ve bir üste güncelleyerek Secure Boot TPM gibi ayarları kapattık ve denedik sonuç yine VAN 152

Format atarak deneyen olur ise şuanda VAN 152 hatası alan biri konuya cevap olarak geri dönüşte bulunursa sevinirim.

Yeni gelen patch (yama) ile beraberinde BIOS güncellemesi ile kaldırdığımız VAN 152 olayı fix yemiştir.

Format atmadan denemedik ancak daha öncesinde BIOS güncellemesi ile VAN 152 geçiriliyordu bir arkadaşımda ücretli spoofer'a kadar yapıp "Temp" Cleaner VB. BIOS sürümünü bir alta ve bir üste güncelleyerek Secure Boot TPM gibi ayarları kapattık ve denedik sonuç yine VAN 152

Format atarak deneyen olur ise şuanda VAN 152 hatası alan biri konuya cevap olarak geri dönüşte bulunursa sevinirim.
yeni format attım bakalım denicem dönüş yaparım :yeslove:

Spoofer lar hala daha çalışıyor mu yoksa bir çok spoofer fixlendi mi. CS2 çıkmaya yakın Valorant bir çok oyuncusunu kaybedeceği düşüncesine kapılarak el atmaya başlamış

val5 val4 val152 ne varsa yiyorum bios format amidewin crackli spoofer ile kalkıyor :)

gigabyte b650m ds3h anakart konusun da en iyi anakartlardan bitanesi banlar çabuk kalkıyor

sadece afuwinle delaya düşmüştüm

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt