ShyDreamer
Efsane Üye
Laptop yada masaüstü olmasının nasıl bir farkı olabilir ki anakart ve bios uyumlu olmalı elinde en az 2 tane bios sürümü dosyası olmalı o zaman spoof yapılırSorum başlıkdadır daha önce laptopu olup amidewinle ban kaldıran varmıdır? Manuel olarak spoofersız. @L3G düzenli kontrole geliyo xd
anakartın modeliyle ilgili internette hiç bios sürümü çıkmıyor update yapamıyorumLaptop yada masaüstü olmasının nasıl bir farkı olabilir ki anakart ve bios uyumlu olmalı elinde en az 2 tane bios sürümü dosyası olmalı o zaman spoof yapılır
Yani mesele bios sürümünün olup olmaması laptop olması değil. Laptoplarda daha az bios desteği var çünkü işlemci ekran kartı vs. parçaları değiştirme gibi bir durumun yok o yüzden güncelleme vermeye gerek kalmıyoranakartın modeliyle ilgili internette hiç bios sürümü çıkmıyor update yapamıyorum
Anakart'ım uyumlu ise bir sorun olacağını sanmıyorumSorum başlıkdadır daha önce laptopu olup amidewinle ban kaldıran varmıdır? Manuel olarak spoofersız. @L3G düzenli kontrole geliyo xd
eline saglıkSorum başlıkdadır daha önce laptopu olup amidewinle ban kaldıran varmıdır? Manuel olarak spoofersız. @L3G düzenli kontrole geliyo xd
eline saglıkDaha Yeni monster aldım ama pc dosyaları engelliyor ne yapmam gerek ?
eline saglıkAMI Bios olan her cihazda çalışıyor.
Defenderi kapat defender control indirip tekrar kapatDaha Yeni monster aldım ama pc dosyaları engelliyor ne yapmam gerek ?