Ameliyathane kontrol paneli üreten bir şirkette çalışıyorum sorularınızı alayım (Çok derin olmadığı sürece) hepsi cevaplanacak

Axdeshh

Banned
Öncelikle hepinize selam dostlar bir süredir ameliyathane kontrol paneli üreten bir şirkette çalışıyorum eğer bu konu hakkında merak ettiğiniz şeyler varsa sorularınıza çok derin olmadığı sürece cevap vermeye çalışacağım :)

(Gelecek Sorulardan Korkuyorum)

Öncelikle hepinize selam dostlar bir süredir ameliyathane kontrol paneli üreten bir şirkette çalışıyorum eğer bu konu hakkında merak ettiğiniz şeyler varsa sorularınıza çok derin olmadığı sürece cevap vermeye çalışacağım :)

hiç zararlı yazılım yapan oldumu aranızda veya geçmişte olmuşmu + olarak hastaların bilgilerini görebiliyormusunuz

hiç zararlı yazılım yapan oldumu aranızda veya geçmişte olmuşmu + olarak hastaların bilgilerini görebiliyormusunuz
1-) Yazılımlarımızın içinde herhangi bir zararlı yazılım sokulmuyor zaten yazılımlarımızı AR-GE(Araştırma ve Geliştirme) müdürlerimiz hazırlıyor ve içine 3.Kişi tarafından veya başka kişiler tarafından zararlı yazılım sokulması imkansız oluyor + olarak sürekli bir denetim var yazılım bitmeden önce veya bittikten sonra sürekli olarak kontrol ediliyor. Yani "hayır" şuanda ve geçmişte zararlı yazılım vakası hiç olmadı

2-) Hastaların bilgilerini biz değil ancak yazılımımız içinde ki bilgiler sayesinde hastahane içinden aktarılan bilgilerle ameliyat edecek doktor görebiliyor

2.Sorunu Örneği: Hastanın röntgen görüntüsünü açabiliyor, hastanın raporunu görüntüleyebiliyor vs.

Hiç sisteme sızılma vs gibi bir durum oldu mu?

Hangi bölümden mezun oldun da girebildin ve maaş durumu ne?

Ameliyathanelerde ki doktorların

1-) Ortam ışığını ayarlamasına
2-) Ortamda ki nem ve ısısını ayarlamasına
3-) Hastanın röntgen veya diğer görüntülerinin kontrol etmesine
4-) Ameliyathanenin kapısına müsait veya meşgul olduğuna dair Yeşil-Kırmızı Işık yakmasına
5-) Herhangi bir acil durumda hemşireleri veya gerekli yerleri arayarak sıcak temas kurmasına
Vesaire

yardımcı olan bir panel

Hiç sisteme sızılma vs gibi bir durum oldu mu?
Evet şirketimizin internet ağına sızılma girişimi oldu ancak şirketimizde ki siber güvenlik uzmanlarımız sayesinde bu durum kimseye zarar gelmeden kolayca önlendi ve bunu yapan arkadaş şuan da cezaevinde :D

Hangi bölümden mezun oldun da girebildin ve maaş durumu ne?
Ben Şuanda 12.Sınıf öğrencisiyim ve Elektrik-Elektronik bölümü okuyorum normal stajyer maaşı alıyorum ancak basit değil gerçekten yurdışına dair gidecek ürünleri üretiyoruz

ortalama kaç saat çalısıyorsunuz

:calis::yazı:. Yeterli bir soru olduğunu düşünüyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt