ensaealkan
Banned
RIOT sanırım Türkiye için böyle bir hile koruma sisteminde ilerlemişti, halen daha aktif mi?
Aktif fakat düzgün çalıştığını sanmıyorum, 3 gündür aşırı rage oynuyorum her el 50 60 kill alıyorum ve en az 20 30 kişi beni buraya şikayet edeceğini söyledi fakat halen ban yemedimRIOT sanırım Türkiye için böyle bir hile koruma sisteminde ilerlemişti, halen daha aktif mi?
Şimdi denemek için boş bir mail salladım, oto mesaj geliyor fakat sanıyorum ki sistem aktif olarak çalışmıyorAktif fakat düzgün çalıştığını sanmıyorum, 3 gündür aşırı rage oynuyorum her el 50 60 kill alıyorum ve en az 20 30 kişi beni buraya şikayet edeceğini söyledi fakat halen ban yemedim
Aktif olup olmadığı Hakkında bilgim yok fakat gelen mesaj bot değil destek tarafından yazılmış otomatik mesaj ama bir şahıs tarafından gönderilmiş sistem oto mesaj atsaydı [BOT] Yazardı ismin yanında Ve Senin Şikayetinden sonra direk banlamıyorlar kullanıcıyı şikayet ettin incelemeye alınıyor eğer hile kullanıyorsa banlanır zaten.Şimdi denemek için boş bir mail salladım, oto mesaj geliyor fakat sanıyorum ki sistem aktif olarak çalışmıyor
İncelemeye aldıkları konusunda bilgim var ama ilettikleri mesajda "Bu karşılaştığın durumun da incelenmesi içinAktif olup olmadığı Hakkında bilgim yok fakat gelen mesaj bot değil destek tarafından yazılmış otomatik mesaj ama bir şahıs tarafından gönderilmiş sistem oto mesaj atsaydı [BOT] Yazardı ismin yanında Ve Senin Şikayetinden sonra direk banlamıyorlar kullanıcıyı şikayet ettin incelemeye alınıyor eğer hile kullanıyorsa banlanır zaten.