Konuya virüstotal ekleyiniz.başlıktan da gördüğünüz üzere anlık aimware cs2 Crâck yedi uzatmayacağım direk alın
extreme injector ile manual map olarak injectleyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
üstadım seni görmek güzelCrackleyenler Anonteam değil sadece PinkKing. Ve kullananlara VAC ban şimdiden hayırlı olsun
kanka valla senin cracklediğin memesense de banlatıyor ama neyse bu hvh için zatenCrackleyenler Anonteam değil sadece PinkKing. Ve kullananlara VAC ban şimdiden hayırlı olsun
ekledimKonuya virüstotal ekleyiniz.
evet hileyi görür görmez detaylarına baktım anonteam görünce bende öyle yazdım ama yeniden bakınca Evet Sadece PinkKing xDCrackleyenler Anonteam değil sadece PinkKing. Ve kullananlara VAC ban şimdiden hayırlı olsun
Bahsettiğim ban Crâck ile ilgili değil zaten. Ve free Crâck paylaşırken bide yanında bypass'da mı vermemi bekliyorsun?kanka valla senin cracklediğin memesense de banlatıyor ama neyse bu hvh için zaten
büyük üstad özelden rahatsız etmiyim 1k bütçe var cs2 için uzatmıcam ne önerirsin veya sen normal bir hileli cs2 user olsan düz ne alırdınBahsettiğim ban Crâck ile ilgili değil zaten. Ve free Crâck paylaşırken bide yanında bypass'da mı vermemi bekliyorsun?