Ağınızda kopmalar mevcut olabilir mi hocam?4gb lık bir dosya indiriyorum sorun şu ki %50 %60 civarına geldiğinde indirme duruyo nedeninde ise ağ hatası kesildi diyor . neyse devam ettire basıyorum ta en baştan başlatıyo hocam bunun çözümü nedir sinirlerim bozuldu
bilmiyorum hocam nasıl anlayabilirimAğınızda kopmalar mevcut olabilir mi hocam?
vpn falanmı açık unuttun kontrol ettinmi4gb lık bir dosya indiriyorum sorun şu ki %50 %60 civarına geldiğinde indirme duruyo nedeninde ise ağ hatası kesildi diyor . neyse devam ettire basıyorum ta en baştan başlatıyo hocam bunun çözümü nedir sinirlerim bozuldu
Hocam bunu gösteren bir site vardı hatta bunun için size arayüze girip şunları şu ayarlarla değişin diyen şuan site adını unuttum bulursam sizinle paylaşacağım. Kaç MBPS internet hızına sahipsiniz?bilmiyorum hocam nasıl anlayabilirim
8mbps lik bir internetim varHocam bunu gösteren bir site vardı hatta bunun için size arayüze girip şunları şu ayarlarla değişin diyen şuan site adını unuttum bulursam sizinle paylaşacağım. Kaç MBPS internet hızına sahipsiniz?
maalesef hocam vpn fln da acık degilvpn falanmı açık unuttun kontrol ettinmi
Hocam o zaman çok normal o nasıl bir internet hızı kaç para ödüyorsunuz bu hizmete merak ediyorum. Sene olmuş 2022 bu hızı nasıl verebiliyorlar utanmadan hala vallahi rezillik ya8mbps lik bir internetim var
türk telekomun rezilliği hocamHocam o zaman çok normal o nasıl bir internet hızı kaç para ödüyorsunuz bu hizmete merak ediyorum. Sene olmuş 2022 bu hızı nasıl verebiliyorlar utanmadan hala vallahi rezillik ya
Hiç altyapı sorgulaması yaptınız mı? En fazla ne kadar alıyorsunuz diye?türk telekomun rezilliği hocam
hyrHiç altyapı sorgulaması yaptınız mı? En fazla ne kadar alıyorsunuz diye?