snoxyyqw Bronz Üye Katılım 15 Ağu 2022 Mesajlar 42 Beğeniler 5 19 Kas 2022 #1 afuwin yapıyodum işte öyle böyle şu hex kısmında sayıları değiştirirken kayma oluyo onu nasıl düzeltebilirim
afuwin yapıyodum işte öyle böyle şu hex kısmında sayıları değiştirirken kayma oluyo onu nasıl düzeltebilirim
Stashy Silver Üye Katılım 20 Nis 2021 Mesajlar 53 Beğeniler 5 19 Kas 2022 #2 değiştirceğin serialde sadece sayıları değiştirmeyi dene olmazsa da çok sorun değil bende de kayma oluyor fakat çalışıyor ama val 5 yiyiorum Oyla0 Downvote
değiştirceğin serialde sadece sayıları değiştirmeyi dene olmazsa da çok sorun değil bende de kayma oluyor fakat çalışıyor ama val 5 yiyiorum
CrackEren Prime Üye Katılım 11 Mar 2021 Mesajlar 2,235 Beğeniler 551 İletişim 19 Kas 2022 #3 snoxyyqw' Alıntı: afuwin yapıyodum işte öyle böyle şu hex kısmında sayıları değiştirirken kayma oluyo onu nasıl düzeltebilirim Genişletmek için tıkla ... Bende de oluyordu gece gece 8 saatte hırslanıp zor çözmüştüm Buldan/aradan hepsini değiştire tıklayıp değiştireceksin Oyla0 Downvote
snoxyyqw' Alıntı: afuwin yapıyodum işte öyle böyle şu hex kısmında sayıları değiştirirken kayma oluyo onu nasıl düzeltebilirim Genişletmek için tıkla ... Bende de oluyordu gece gece 8 saatte hırslanıp zor çözmüştüm Buldan/aradan hepsini değiştire tıklayıp değiştireceksin