kanka cd diyip yolu kopyalayıp yapmıyormusun bide hangi komutu yazdıktan sonra kapanıyor onu da söylersenAfuwin'de her komutta yönetici iznini onayladıktan sonra kapanıyor. yardım edebilcek var mı
bios ganlanmiyor flnkanka cd diyip yolu kopyalayıp yapmıyormusun bide hangi komutu yazdıktan sonra kapanıyor onu dor
niye afuwin kullanıyosunki ücretsiz tool o para vera adam akıllı spoof alAfuwin'de her komutta yönetici iznini onayladıktan sonra kapanıyor. yardım edebilcek var mı
neden öyle dedin ki şimdiniye afuwin kullanıyosunki ücretsiz tool o para vera adam akıllı spoof al
yok yani gece 3lere kadar buna emek vermek sacmaneden öyle dedin ki şimdi
ha adamin yaptigina bisey demiyorum ya ben 30dkda halledip formatliyorum sadece windowsun oldugu ssdyi hdd’de oyun dosyalari duruyo cekip kullaniyodum kalbimi kirdin adam akilli spoof al diyinceyok yani gece 3lere kadar buna emek vermek sacma
spoofların alt yapısı ne aynı işlemi oda yapıyor niye para versinniye afuwin kullanıyosunki ücretsiz tool o para vera adam akıllı spoof al
aq malı çok biliyosun 3 spoofercide yapamadı git konu aç dedi çözümü olan söylesin sırf yorum yapmak için yazmayınniye afuwin kullanıyosunki ücretsiz tool o para vera adam akıllı spoof al