AES-256 BIT Şifrenin Kırılması Mümkünmü? Gösteren Program var mı?

Mulayim

Gold Üye
Merhaba,

AES-256 Bit bir şifrelemeyi çözmek istiyorum bu şifrenin kırılması mümkünmü? Chat-GPT sordum o bile süper bilgisayar gelsin kıramaz diyor.
Bir tane programı cracklemek üzereyim çok az kaldı, bununla alakalı yardımınızı rica ediyorum. Nasıl çözebilirim bu işi?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba,

AES-256 Bit bir şifrelemeyi çözmek istiyorum bu şifrenin kırılması mümkünmü? Chat-GPT sordum o bile süper bilgisayar gelsin kıramaz diyor.
Bir tane programı cracklemek üzereyim çok az kaldı, bununla alakalı yardımınızı rica ediyorum. Nasıl çözebilirim bu işi?
chatgpt ye bakarsan mysql5 de kırılması cok zor lakın hash kırıcı bı sıteden kolayca asıl metni gorebılıyorsun

Merhabalar, AES-256 şifrelemesine sahip kişi kodunu güvenli bir şekilde sakladığı sürece bu şifreleme asla kırılamaz ve içeriği okunamaz. Süper bilgisayar bile kıramaz derkende şundan bahsediyor; sayısız şifre denemesinden dolayı bu işlem yıllar alacaktır. O yüzden anahtar kodunu bilemeyen kıramaz ve ancak elinde anahtar key'i olan biri veriyi görebilir. Bir süper bilgisayarın bu işi çözmesi genellikle 6-7 ay sürer.

Gelelim nasıl kırılacağına; (PUBG Steam gibi bir oyunun bile AES algoritmasını kırdık ki bu diğerlerinin kırılamayacağı anlamına gelmiyor)
Programı decrypt edebilir veya ida gibi yardımcı tool'lar ile içeriğini okuyup şifrenin yer aldığı kısmı görebilir ve öğrenebilirsiniz.

Bu kaynaklar size yardımcı olabilir;

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt