Çözüldü Aeldra/Zeta log/alert sistemi hakkında.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uNives

Gold Üye
Yaklaşık 1 gün üzerinde çalıştığımız metin botunu sorunsuz bir şekilde iki sunucudada çalıştırdık , alert sistemleri sağlam olduğu için sizi bir şekilde loga düşürüyor. Oto toplama,otomatik skill,atak range7x olmasa bile metne yönelen değerler üzerinden dahil loga düşüyorsunuz, cheat engine vb programlar açıldığında otomatik olarak loga düşüp hesabınız kendi sistemlerinde takip e alınıyor ,oto toplama,otomatik skill,atak range7x, metin botu vb açtığınız zaman sistem alert veriyor ve kalıcı olarak, ya otomatik yada manuel ban yiyorsunuz.

Aeldra/zeta sunucusunda yeni güncellemeler ile sağlam bir log/alert sistemi yapmışlar. Bu iki sunucuda bot satın alacak arkadaşlara tavsiyem en kral hileyi bile şuanlık almayın aksi halde max. 1 gün içerisinde hesabınız kalıcı olarak kapatılır.

Anlayacağınız sağlam bir koruma getirmişler oyunu takip edipte fikri vs olan varsa tartışmaya açığım.!
:rem::youbannedwait:

Evet, koordinatlara göre ban atıyor. Bunu deneyimledim.

Hayır aeldrada böyle bir konu mevcut. Eğer ae oynamıyorsanız yorum atmayın.
Discord kullanıyorsan atarmısın
oynuyorum, ban yemiyorum.
Attack speed, otomatik toplama, otomatik skill fonksiyonlarında loga düşüyosun, metne giden değerler üzerinden loga düşüyorsun, tam olarak ne yapıyorsunda ban yemiyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt