Aeldra pixelbot click sorunu çözümü

Jampoli

Gold Üye
Değerli forum üyeleri öncelikle merhabalar.Herkesin bildiği gibi aeldra da ve bazı serverlerde pixelbot sol tıklama yapmıyordu.Bende araştırma yaparken bir program keşfettim ve bu program yardımıyla aeldra da sol tık bastırmayı başardım.Dolasıyla paylaşacağım program sayesinde,sitede paylaşılan botu aeldra da kullanabilirsiniz.Diğer serverlerde denemedim ama urielde yüksek ihtimalle çalışmayacaktır.Rodnia,aeldra vb. global serverlerde çalışır.Sadece basit bir yöntem herhangi bir programlama felan yapmadım deneme yanılma ile buldum paylaşmak istedim.

Kullanımı gayet basit videoda görüldüğü gibi ayarları yapın.
Forumda paylaşılan pixelbotu indirin.Sol click yerine,sağ click attırın.(Left yazan yere right yazacaksınız.)
Programdan ise sağ clicki,sol click olarak ayarlayın. :)
Program adı= X mouse button control (google yazın direkt çıkıyor)

Adamlar nasıl bir program yaptıysa her oyunda bir yeteneği var :D Pubg mobıle da bile . Eline sağlık

xmouse detected hatası veriyo aeldrada oyun kapanıyo sonra. fixlenmiş

Değerli forum üyeleri öncelikle merhabalar.Herkesin bildiği gibi aeldra da ve bazı serverlerde pixelbot sol tıklama yapmıyordu.Bende araştırma yaparken bir program keşfettim ve bu program yardımıyla aeldra da sol tık bastırmayı başardım.Dolasıyla paylaşacağım program sayesinde,sitede paylaşılan botu aeldra da kullanabilirsiniz.Diğer serverlerde denemedim ama urielde yüksek ihtimalle çalışmayacaktır.Rodnia,aeldra vb. global serverlerde çalışır.Sadece basit bir yöntem herhangi bir programlama felan yapmadım deneme yanılma ile buldum paylaşmak istedim.

Kullanımı gayet basit videoda görüldüğü gibi ayarları yapın.
Forumda paylaşılan pixelbotu indirin.Sol click yerine,sağ click attırın.(Left yazan yere right yazacaksınız.)
Programdan ise sağ clicki,sol click olarak ayarlayın. :)
Program adı= X mouse button control (google yazın direkt çıkıyor)

Happy Birthday Party GIF by Lazy Corgi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt