Çözüldü açılmış kutu iade edilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Goku

I'm racist number 1
Uzman Üye
trendyoldan monitör aldım açtım yanlış ürün gelmiş iade etmek için başvuru yaptım elektronik ürünlerin kutusu açılınca iade yapmılmaz falan diyordu ama ürün yanlış gelmişdi açmadan bilemezdim dedim satıcıya bağlı falan dedi müşteri hizmetleri bilen biri açıklayabilirmi?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kutunun dış kısmında ürünü tanıtan bilgiler bulunmuyor ise tuketıcı haklarına basvur
eger kutunun uzerınde monıtor e aıt bılgıler yer alıyor ıse ve dıs bılgılerde bulunan ozellıklere aıt monıtor kutunun ıcınden cıkmadıysa yınede tuketıcı haklarına basvurabılırsın

trendyoldan monitör aldım açtım yanlış ürün gelmiş iade etmek için başvuru yaptım elektronik ürünlerin kutusu açılınca iade yapmılmaz falan diyordu ama ürün yanlış gelmişdi açmadan bilemezdim dedim satıcıya bağlı falan dedi müşteri hizmetleri bilen biri açıklayabilirmi?
Satıcıya durumu anlatıp iade isteyeceksiniz kabul etmezse cimere thhye falan yazıp o şekilde iade alacaksınız.

kutunun dış kısmında ürünü tanıtan bilgiler bulunmuyor ise tuketıcı haklarına basvur
eger kutunun uzerınde monıtor e aıt bılgıler yer alıyor ıse ve dıs bılgılerde bulunan ozellıklere aıt monıtor kutunun ıcınden cıkmadıysa yınede tuketıcı haklarına basvurabılırsın
ürünün üstünde yazılar yazıyordu ama çinceydi
Satıcıya durumu anlatıp iade isteyeceksiniz kabul etmezse cimere thhye falan yazıp o şekilde iade alacaksınız.
yazdım foto atın ürün gönderin inceleyelim dedi

tüketici haklarına başvur büyük ihtimal kazanırsın

kanka müşteri hizmetleri satıcıya bağlı dediyse satıcıyla iletişime geçebiliyorsan geçmeye çalış durumu izah et illa iadesini yaparlar yanlış ürün göndermişler sonuçta baktın değişim yapmıyorlar bahane üretiyorlar o zaman satıcıya değerlendirme olarak yorum yaparsın yanlış ürün gönderdiler almayın vesaire diye üstüne bir de e devletten tüketici hakem heyetine başvurursun orası nasıl işliyor bilmiyorum ama en kötü ihtimal öyle yaparsın fakat muhtemelen iadesini yaparlar diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt