Çözüldü acil yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serknkrdy

Bronz Üye
ben valorant hile indirdim ama reklam onayı istedi ilk 2 sini yaptım sonuncusunda sitede herhangi bir reklama tıkla diyodu ama sitede reklam yoktu reklam engelleyicimde yok reklamlar sadece bende mi gözükmüyo

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Doğru sitede olduğuna dıkkat et

ben valorant hile indirdim ama reklam onayı istedi ilk 2 sini yaptım sonuncusunda sitede herhangi bir reklama tıkla diyodu ama sitede reklam yoktu reklam engelleyicimde yok reklamlar sadece bende mi gözükmüyo
bendede aynısı olmuştu,3cüde dediği gibi reklama gir ardından başkar reklemlara daha gir.ben 1 dakka felan tüm reklamlara çık gir yaptım ardından kapatıp tekrar girdiğimde benden doğrulama istemedi

En üstte farklı bir site olabiliyor istenen siteye girdiğinden emin ol ayrıca chrome dan giriyorsun değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt