Acil Unity ve mobil oyunlar hakkında

Varigge

Uzman Üye
hocam şimdi ben unity üzerinden çok çok basit oyun yaptım kendime özel kendi fotoğraflarım ile yaptığım bir oyun işte şimdi ben bunu telefonumda oynamak istiyorum telefonuma apk olarak nasıl indiricem bi açıklarsanız çok kıyak geçer hiç bir şey bilmiyorum zaten oyunuda youtube dan bakarak yaptım

hocam şimdi ben unity üzerinden çok çok basit oyun yaptım kendime özel kendi fotoğraflarım ile yaptığım bir oyun işte şimdi ben bunu telefonumda oynamak istiyorum telefonuma apk olarak nasıl indiricem bi açıklarsanız çok kıyak geçer hiç bir şey bilmiyorum zaten oyunuda youtube dan bakarak yaptım
Unity'den build al. YouTube'da bir sürü video var bu konu hakkında.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
YouTube'de tutorial olması lazım. Kısaca buildleyeceksin.

build le ondan sonra zaten uygulama geliyor onuda indirirsin yapamazsan unity nin kendi paylaştığı forum var ordan bulabilirsin

Kral youtube'De bilgilendirmek amaçlı videolar var baka bilirsin ayrıca edit kısmından androidi seçerek build alabılırsın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt