kız dalga geçmesin diye istiyor boş yorum yapma kanka dayanamıyorum sövcem şimdiKızın yanına spotify premium ile mi hava atıyon napıyon reis D
o dediğini yapamazsın da ben adamın kendini açıklayabilecek potansiyele sahip olduğunu düşünüyordumkız dalga geçmesin diye istiyor boş yorum yapma kanka dayanamıyorum sövcem şimdi
senin çok potansiyelin varsa karşımda söylern bunu broo dediğini yapamazsın da ben adamın kendini açıklayabilecek potansiyele sahip olduğunu düşünüyordum
Ya dostum sen ne yaşıyorsun anlamadım, ben senin yüzünede söylerim senden mi korkacağım? fakat yüzüne söylenecek bir şey yazdığımı görmedim ben.senin çok potansiyelin varsa karşımda söylern bunu bro
Ya dostum sen ne yaşıyorsun anlamadım, ben senin yüzünede söylerim senden mi korkacağım? fakat yüzüne söylenecek bir şey yazdığımı görmedim ben.
dostlar tartışmak yerine arkadaşa yardımcı olsak daha mantıklı olmaz mı?senin çok potansiyelin varsa karşımda söylern bunu bro
tamam bro söylerim diyon ya söylesene dc: uyusturucubaronu01Ya dostum sen ne yaşıyorsun anlamadım, ben senin yüzünede söylerim senden mi korkacağım? fakat yüzüne söylenecek bir şey yazdığımı görmedim ben.
itemsatıştan alsanaparasıylada olur yeterki satın alsın yeni hesap oluşturup atayım ibanına