Hepinize merhabalar,
Yakın zaman da reklamını yapmak istemediğim bir site üzerinden 2 haftalık aimbot satın aldım.
Fakat hile ile oynarken odaklanamadığımı ve eğlenmediğime kanaat getirdim. Tüm sprayı kendisi halledince işin heyecanı kalmıyor açıkcası.
Ben sizlere elimde ki hile key'ini hediye edeceğim. Şu an hilenin 6 gün ü mevcut.
Çekiliş sonuçlarını [24.06.2022 18:00] tarihinde açıklayacağım. Eğer satın almayı düşündüğünüz bir hile varsa size çıktığın da 5 gün için bir test deneme vaktiniz olacaktır.
Maddi sıkıntılarımdan ötürü fazla bir fırsat sunamıyorum. 3-4 ay sonra beklediğim bir para var o elime geçtikten sonra daha güzel günlerde görüşmek dileğiyle.
1 Adet hwid sıfırlama hakkı bulunmakta. Çekilişi kazanan arkadaş sorunsuz şekilde hileyi aktif edip oynayabilir.
ÇEKİLİŞ SAATİNDE FORUMDA OLUN. ASIL TALİHLİYE 1 SAAT İÇİNDE ULAŞAMAZSAM YEDEĞE VERİLECEKTİR.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çekilişe Katılım Şartları
- Sadece GOLD üyeler ve üzeri ranktakiler katılabilir! >
Rank Sistemi - Aşağıya katıldım yazmanız yeterli olacaktır.
- Discorddan eklemek zorundasınız ki eğer size çıkarsa kolay iletişim sağlayabileyim.
- [ İmzada dc nick mevcut ]
Asıl Talihli: @BenRobotDeğilm
Yedek Talihli: @UAE900
Arkadaşa ulaşmaya çalışıyorum discorddan yazdım fakat dönüş yapmadı. 19:00 kadar dönüş yapmazsa yedek talihliye verilecektir.
Son düzenleme: