hocam casperdan nefret ettim laptopunu kullanıyordum sattım şimdi monitör alıcam ne deseniz inanırım bu marka hakkındahocam almamanızı tavsiye edeceğim tek marka Casper'dır 2 aydır ghostingle gelen bi monitörlü uğraşıyorum tüketici mahkemesi cart curt. Elini veren kolunu kaptırır bulaşmayın.
öneri olarakta 8 bin tl bandında değilde ara ara dell alienware 360 hz monitör 10k civarlarına düşüyor 10.500'den yakalamıştım. Onu tavsiye edebilirim hocamhocam casperdan nefret ettim laptopunu kullanıyordum sattım şimdi monitör alıcam ne deseniz inanırım bu marka hakkında
hocam aşar beni ya nakit olsa 2. el alacağımda mecbur kredi kartı teşekkür ederim yinedeöneri olarakta 8 bin tl bandında değilde ara ara dell alienware 360 hz monitör 10k civarlarına düşüyor 10.500'den yakalamıştım. Onu tavsiye edebilirim hocam
yaşadığın yeri söylersen güzel bi ilan bulabilirim elden vermek zorunda değilsin uygulama üzerinden alırsın teslim aldıktan sonra onaylarsın bukadar basithocam aşar beni ya nakit olsa 2. el alacağımda mecbur kredi kartı teşekkür ederim yinede
istanbul hocam avrupa yakasıyaşadığın yeri söylersen güzel bi ilan bulabilirim elden vermek zorunda değilsin uygulama üzerinden alırsın teslim aldıktan sonra onaylarsın bukadar basit
yine dell'in bi monitörü var hocam o fiyat bandında. Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşım var gayet memnunlarhocam aşar beni ya nakit olsa 2. el alacağımda mecbur kredi kartı teşekkür ederim yinede
param güvende ile satış almıyorum yazıyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam uygundur çok sağolun o paraya güzel teknik özellik ghostingi yoksa direkt alayım onuyine dell'in bi monitörü var hocam o fiyat bandında. Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşım var gayet memnunlarLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir