800 TL YE AİM+ESP HİLE ARIYORUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NEUN

Uzman Üye
BÜTÇE : 800 EN AZ 6 AYLIK VEYA SINIRSIZ OLACAK
AİM OLACAK ESP OLMAZSA BÜYÜK EKSİK AMA OLUR
400 TL YE WOOFER ALICAM 3 GÜN İÇİNDE BAN ATMASIN YETER
SÜREKLİ GÜNCELLEMEYE GİRMESİN VE SCAMLEMEYECEK GÜVENİLİR BİR HİLE ARIYORUM

BÜTÇE : 800 EN AZ 6 AYLIK VEYA SINIRSIZ OLACAK
AİM OLACAK ESP OLMAZSA BÜYÜK EKSİK AMA OLUR
400 TL YE WOOFER ALICAM 3 GÜN İÇİNDE BAN ATMASIN YETER
SÜREKLİ GÜNCELLEMEYE GİRMESİN VE SCAMLEMEYECEK GÜVENİLİR BİR HİLE ARIYORUM
Blastın supu 800 tl ye hile arıyor yoksa sen Yeni satacak marka felan mı arıyon doğru söyle

Blastın supu 800 tl ye hile arıyor yoksa sen Yeni satacak marka felan mı arıyon doğru söyle
çünkü ban atiyor hileleri sen ban atan bir hile kullanmak ıstermisin hayir oda o yüzden başka şeye bakıyor ama bilmiyor kı piyasadaki bütün hileler ban atiyor

Tabi tabi :d Yeni Satacak kek arıyonuz
aynen kardeşim ne boş yaptın sunucudada aynıydın yedin kafana banı ; )
çünkü ban atiyor hileleri sen ban atan bir hile kullanmak ıstermisin hayir oda o yüzden başka şeye bakıyor ama bilmiyor kı piyasadaki bütün hileler ban atiyor
ya kardeşim roc kullanmayacağım sizene kişisel kullanım için hile arıyorum ban durumu umrumda değil esp li önerileriniz varsa söyleyin kişisel görüşlerinizi kendinize saklayın

Seni tanımam etmem, bir ilgim alakamda yok , trashtalkta atmıyorum konuna ama bu talebin bana saçma geldi 800 tl paran var ve hile yapan adamın supportusun kalkıp kişisel kullanım için hile arıyorum falan yazıyorsun ikna edici gelmedi bana .d

aynen kardeşim ne boş yaptın sunucudada aynıydın yedin kafana banı ; )

ya kardeşim roc kullanmayacağım sizene kişisel kullanım için hile arıyorum ban durumu umrumda değil esp li önerileriniz varsa söyleyin kişisel görüşlerinizi kendinize saklayın
Hangi sunucu öyle bir sunucu yok artık qweQWeqw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt