8 Adimda Hi̇le Sahi̇bi̇ Ol

sworzyefe

Gold Üye
İletişim
gencolar beni paster sanmayın bıraktım o işleri ilk öncelikle küçükte olsa kendi hilenizi yapmak istiyorsanız size bir yol göstericem

1) hex editörü indiriyoruz
2) flex clientin dllini indiriyoruz forumda olamlı yoksa bana pm atın salayım link
3) hex editörü kurduk yönetici administrator olarak açtık
4) sol üstten dosyadan indirdiğimiz flex clienti açıyoruz
5) rastgele yazılar sayılar gelicek ctrl + f basıyoruz ve oraya flex yazıyoruz bize 3 4 adet sonuc göstericek
6) 4 harfli bir isin yazabilirsiniz yani örnek flex yazısının fsine bir kere sol clickyapın sonra siz 4 harfli isminizi yazınız otomatik ayarlar
7) diğerki bulunan flexleride aynı şekil yapınız.
8) sonra kaydedip kendi inecjttörünüz veya procces hacker ile injectleyin

ARTIK BİR ÇAKMA PASTERSINIZ :D

anlamayan discord salsın ekliyeyim anlatırım

anlamadım dc:fut_superman ekler misin acaba

kanka bu ne ya düzgünü denk gelmez foruma adamın tüm contentleri birde maykıraft bulok kırmaca için geçerli bildiğin rename yap diyor adam paste dahi değil hex editör ne awq visual studioya bilemi üşeniyorsun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hiç işime yaramadı bb

gidip past yapmaya devam et ozaman
Paste eğitimi yapıp forumda tanınan bir kullanıcıya paste yapmaya devam et demek? Konuyu 8 adımda hile sahibi ol yapıp forumda opensrc si olan hilenin ismini değiştirtmekmi ne yaşıyorsun oğlum sen garip garip yazılar çıkacak bıraktım o işleri falan BNXCZVAK

Paste eğitimi yapıp forumda tanınan bir kullanıcıya paste yapmaya devam et demek? Konuyu 8 adımda hile sahibi ol yapıp forumda opensrc si olan hilenin ismini değiştirtmekmi ne yaşıyorsun oğlum sen garip garip yazılar çıkacak bıraktım o işleri falan BNXCZVAK
tanınan biri :D QWE:Q:WE:QW:Eqw tamam kanka 47 mesaj ile devam ke spama

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt