55K TR Targetted Combolist

rimeyakar

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
itemsatis vb. sitelerin logunu cektim toplu olarak paylasiyorum epin siteleri icin check atabilirsiniz

priv datalar icin discorddan ulasabilirsiniz​

itemsatis vb. sitelerin logunu cektim toplu olarak paylasiyorum epin siteleri icin check atabilirsiniz

toplu olarak check atabilcemiz bir tool varmı

şu mail şurda aktif gibi belirten

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Aslan be bakıcam birazdan loglara

tr siteleri icin yok ama bltools var, cogu ratli
virtualboxdan açsam herhangi bir sorun oluşturur mu benim için?
dosya transferlerini vs kapatsam?
+ olarak site girince bakan bir tool varmı mesela itemsatis.com girince mailleri deneyen?

virtualboxdan açsam herhangi bir sorun oluşturur mu benim için?
dosya transferlerini vs kapatsam?
+ olarak site girince bakan bir tool varmı mesela itemsatis.com girince mailleri deneyen?
miner vardir diye dusunuyorum, virtualboxu kastırır. forumdan biri virusleri temizleyip paylasirsa cok yarari dokunur

miner vardir diye dusunuyorum, virtualboxu kastırır. forumdan biri virusleri temizleyip paylasirsa cok yarari dokunur
bu şeyler için hangi windows tabanının kullansam daha iyi olur ben windows 2012 kurdum ama bir sorun olmaz herhalde

bu şeyler için hangi windows tabanının kullansam daha iyi olur ben windows 2012 kurdum ama bir sorun olmaz herhalde
fark etmez ramin dusukse 2012 ramin iyiyse 2019 2019 daha stabil

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt