Bi tane enayi buglu dc botu yapmıs gittim 800 tane dızladımboost konuları çoğaldı
al hepsını kullan2 tanesini kullandım helal et
o enayi ben oluyorum arkadaşlar generatorum için free versiyon çıkarmıştım. javascripte yeni başladığım için böyle bir bug olduğunu düşünüyorum. arkadaş 800 tane kod dızlamış. sonuç olarak ben de ders çıkarmış oldum .Bi tane enayi buglu dc botu yapmıs gittim 800 tane dızladım
Erkek adamım ya dmmize atılan txtleri silince kaybolacağını falan sanıyor herhaldeo enayi ben oluyorum arkadaşlar generatorum için free versiyon çıkarmıştım. javascripte yeni başladığım için böyle bir bug olduğunu düşünüyorum. arkadaş 800 tane kod dızlamış. sonuç olarak ben de ders çıkarmış oldum .
neyse bi 1k token yakışır sunucuya
free hizmetini duraklatma bizde açıkları bulalım dersini daha rahat çıkarırsıno enayi ben oluyorum arkadaşlar generatorum için free versiyon çıkarmıştım. javascripte yeni başladığım için böyle bir bug olduğunu düşünüyorum. arkadaş 800 tane kod dızlamış. sonuç olarak ben de ders çıkarmış oldum .
neyse bi 1k token yakışır sunucuya
la açıkları buluyosunuz sonra bana patladığı 2 3k nitro oluyor olmaz öylefree hizmetini duraklatma bizde açıkları bulalım dersini daha rahat çıkarırsın