Çözüldü 50k 100k Steam Puanlarını nasıl satıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erenify

Uzman Üye
Beyler itemsatistan 50k steam puani cekcem profil dizmek icinde, bana cok sacma geliyor 200tl den 1k puan gibi bisey gelipte 50k puani nerden buluyolar diye? cc disinda birsey mi yapiyorlar bir kac rus sitesine baktim ordada piyasasi boyle anlamadim

Screenshot_20230831-204427_temSat.jpg

ya amk genellikle bunlar kullanılmış hesapları veriyorlar alma bence

bi ara sormustum satıcıya oyun içi item alım satım yaptıkça veriyormuş

İtem düşürüp alıyorlar diyebiliyorum hatta bi ara steam bakiyem de 400 TL gibi para vardı adamlar onu bile kullandılar ama sadece 30,40 TL gibi para kullandılar onu da artık kart mı aldılar anlamadım yani

bi oyun var kanka. Genelde açığını buldukları bir oyun oluyor ve sana söylemiyorlar. Hesabına giriş yapıp o oyunu oynuyorlar. kart falan düşürüyorlar. Daha sonrasında oynamamış gibi kütüphanenden komple kaldırıyorlar. Puanları öyle kasıyorlar işte fakat sana taktiğini vermezler.

bi oyun var kanka. Genelde açığını buldukları bir oyun oluyor ve sana söylemiyorlar. Hesabına giriş yapıp o oyunu oynuyorlar. kart falan düşürüyorlar. Daha sonrasında oynamamış gibi kütüphanenden komple kaldırıyorlar. Puanları öyle kasıyorlar işte fakat sana taktiğini vermezler.
hediye atıyorlar puanı dostum oyun moyun yok yorum kasmaya çalışma :D

CSGOda kapsül al mesela, 1 hafta sonra pazarda sat. Pazardan gelen parayla tekrar kapsül al. Bunu tekrarlayarak milyonlar kastılar zamanında. Şuanda kapsüllere 1 hafta trade ban geliyor direkt. Eskiden gelmiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt