4Nite için nasıl e4cbypass yaparım

Bannedjust99

Gold Üye
Elimde source var, offset güncelleyebilirim fakat bypass nasıl yapacağım bir bilgim yok. Mesela Cs deki junkcode gibi bir şey soruyorum anticheat nasıl işliyor bilmiyorum. Aim takibi var mı vs. Yardımcı olursanız sevinirim <3

eac bypass, junkcode ve aim takibi arasında bağlantı kuramadım :d hangisiyle ilgili problemin var da yardım istiyorsun? birbirinden farklı şeyler bunlar.

eac bypass, junkcode ve aim takibi arasında bağlantı kuramadım :d hangisiyle ilgili problemin var da yardım istiyorsun? birbirinden farklı şeyler bunlar.
yani sormak istediğim eac herhangi bir aimlock takibi yapıyor mu? ve diğer sorum da ; banlanmayı nasıl önlerim?

yani sormak istediğim eac herhangi bir aimlock takibi yapıyor mu? ve diğer sorum da ; banlanmayı nasıl önlerim?
evet yapıyor, aylarca apex hileleriyle oynadım (apex de eac kullanıyor) ve sürekli güncellemelerini takip ettim hile yapımcıları server side bi aimlock takibi olduğunu söylemişti.

evet yapıyor, aylarca apex hileleriyle oynadım (apex de eac kullanıyor) ve sürekli güncellemelerini takip ettim hile yapımcıları server side bi aimlock takibi olduğunu söylemişti.
Buna katılıyorum , aimlock olmadan kullandığın kekde ban yemiyorken aimlock açtığında aynı maçın sonunda ban yiyordun.

peki e4c 'ı junk code ile bypasslayabilir miyim?
junk code'un bypassla ne alakası var ki? bahsettiğin vac'da dt olan hileleri ud yapıyordu da o da eskidendi bypasslamak gibi bir işlevi olmaması lazım ayrıca böyle şeyler eac gibi bi korumada işe yaramaz

• Beğen
Tepkiler: L3G

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt