iban ve isim soyisimi gizlesen iyi olurMerhaba dostlar bundan aylar önce düşünerek ve yürüterek bir method bulduk ve ekmeğini yedik biraz emek isteyen bir iş olduğu için şuan uğraşmıyoruz sınav yılım olduğu için çok girişmiyorum method'u satıp ek gelir elde etmeyi amaçlıyorum bir iki fotoğraf bırakıcam kazanıp sattığımız ve para çekim işlemlerimiz fotoğrafta gözüküyor methodu satın aldığınızda tam destek ve elinize bütün imkanlar sağlanacaktır biraz uğraşarak haftada 4k-8k arası kazanabilirsiniz sormak istediğini soru olursa discordda ulaşabilirsiniz discordum aşşağıda iyi forumlar .... [METHOD'DA YATARKEN BİLE SİZE BU İTEMLERİ NASIL DÜŞÜREBİLECEĞİNİZİ ANLATIYORUM]
Method; 250₺
Ödeme Yöntemleri; IBAN,Papara,Inınal
İletişim Discord; kaynzwt
Gem ney kk hangi oyunmethod eğer anladıgım şey ise kazık yatarak gem kasmayı herkes biliyo zaten önemli olan satabilmek iyi satışlar
kanka scripti çalıştırıp afk bırkaıyon işte neyini satıcan sen bunun?kusura bakmayın hemen gizleyip fotoğrafı tekrar ekleyeceğim
kazık atarak gem kasma olsa orası kolay sadece gem değil pet huge falan yani yattığın yerden kazanıyorsun sadece biraz uğraşman sistemi düzene sokman gerekiyor
robloxknkGem ney kk hangi oyun
insan gibi soru sordum zaten robloxda script ile afk bırakıp gem satma methodu satmaya calısıyon buyuk method kanka (script de free bu arada youtubeden falan bulup koymus)dostum aptalsın anlamıyorsun öyle birşey olsa neden satayım salakmısın hakaret etmek istemiyorum ama zorluyorsun 850 tane satış yapmışım bunların hepsini afk bırakarak kazanmış olamam discord gelip doğru düzgün sorup anlayıp insan gibi konuşsan böyle olmazsın