4 yılık ilişkinin ilgisizlikten bitişi gel yoruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avasahin21

Bronz Üye
4 yıllık Bir ilişki 2 ay ilgisizlikten mahvolalı 1 hafta oldu
Sizden Barışmak için tavsiye istiyorum ve olayı anlatıcam
.ben (Diyarbakır o İstanbul )
ben üni okumuyorm o üni 3
Not.erkeğim
Bizim sadece kağıt üstünde evliliğimiz eksikti eşim di o benim ilki benim onu resmen ben büyütüm 1.5 yıl ayrı kalmıştık benim hayatım kötü diye ona yansıtmak istememiştim 3 yıl da hiç görmemiştik birbirimizi son yılda 2023 de yıl başında aradı beni Sebebi ise ablamın çalıştığı kafe hep gittiği kafeymiş nasıl tipini hatırlamış sa artık bu konu dan sonra aramıştı hani ...
Şimdi ki mesele.
Başımda bir takım sıkıntılar vardı yazamıyordum gün içerisinde kıza fazla Ağzımda Son zamanlarda Bozulmuştu Küfür etim Yediremedi Zaman ver dedi keşke verseydim ben yine darladım ve bana biti dedi ayrıldım dedi hayata böyle bir kız değildi oyunda tanıştığı biri ile oynuyordu ve inst konuşuyorlardı numarasını da vermiş dedi başkasından hoşlanıyorum diye sonra o kişinin isimini verdim dedi ki ona bişi anlatma gösterme foto fln çünkü kızın herşeyi var bende tehtid etim sil onu hayatından diye tamam dedi fln bir süre sonra dedi ki ben onu benden soğuması için dedim kızın kimsesi yok ailesi dışında yani anne baba kuzen. Gitmiş kuzenin eşine anlatmış ağlayarak ablamı aramış işte hal mesele şöyle Ablam beni savunarak haklı konuşmalar yapmış az tanımış olsaydı senin asla fotoğrafını kimseye göstermeyeceğini bilirdin fln filan kaç gün dür mahvoldum annem bana bakarak oda pisikolojisi giti bugün annem aradı kızı kız engeledi onu ama o kadar manyak bir ilişkideydik ki parmakla gösteriliyorduk elimdeki telefonu bile o aldı herşeyi yaşadık resmen anılar deli ediyor
.
Ne yapmam lazım barışmak için.

(not).çok enteresan bir sevgi ile aşk ile her görüşte tekrar aşık olurduk çok anlatamadığım inanılmaz olaylarımız var bizi birleştiren .
.
Barışmak için tio verin bu perşembe gidiyorum oraya ama nezaman çıkar nere çıkar hiçbir fikrim Yok param da fazla yok kalacak yerimde onun bana 2..evin anahtarını vermiş ti gizli gizli yine orda kalıcam mecbur okulunun önünde hep beklerim napıcam kafayı yiyicem
Bana Fikir Verin

Uzun uzadıya okumadım kusura bakma ama bence ortamlarınıx tamamen ayrılmış boşuna uğraşma

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
burasi gibi bir platformda bu tarz konunun yer alması biraz saçma
bu tarz konularınızı uzman birisine danışarak tavsiye alabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt