4 gündür çalışan işlemci

kakayiyenfatali

discord.gg/divineservice
Efsane Üye
İletişim
Beyler günaydın hepinize görev yöneticisinde performans yerinde işlemci kısmına geldiğimde Çalışma zamanı 4:16:37:38 yani 4 gün 16 saat 37 dakika 38 saniyedir çalışıyor gözüküyor bu performansı düşürür mü? Eğer düşürürsede nasıl bunu düzeltirim? Bilgisayarı başlat'tan "Bilgisayarı kapat"'ı kullanarak kapatıyorum uyku moduna falanda almıyorum.

Çözüm
Hızlı başlat aktif ise böyle olması normal, SSD'mi kullanıyorsunuz?

Hızlı başlatı kapatmak için ise. Win + X yapın, "windows terminal(yönetici)" olanı açın. Karşınızdaki sekmeye "powercfg /h off" bu kodu yapıştırın sorun düzelecektir.
Beyler günaydın hepinize görev yöneticisinde performans yerinde işlemci kısmına geldiğimde Çalışma zamanı 4:16:37:38 yani 4 gün 16 saat 37 dakika 38 saniyedir çalışıyor gözüküyor bu performansı düşürür mü? Eğer düşürürsede nasıl bunu düzeltirim? Bilgisayarı başlat'tan "Bilgisayarı kapat"'ı kullanarak kapatıyorum uyku moduna falanda almıyorum.
hocam genel olarak bakarsak bu iyi bir sey degildir yani

Hızlı başlatı kapatmak için ise. Win + X yapın, "windows terminal(yönetici)" olanı açın. Karşınızdaki sekmeye "powercfg /h off" bu kodu yapıştırın sorun düzelecektir.

Çözüm
işlemci boş ta calıyosıyodur büyük ihtimal bir şey olmaz

Evet, SSD kullanıyorum. Güç seçeneklerinden hızlı başlat'ı kapattım ginede cevabın için teşekkürler. Çözüm seçtim diğer yaşayanlarda görsün faydalansın diye cansın :talonheart:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt