Çözüldü 35K-50K arası gaming laptöp önerisi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wrongsiter

Bronz Üye
merhbalar yakın zamanlarda laptopumu upgrade edeceğim için arayışa girdim ve bir takım şeylerde kararsız kaldım o yüzden de konu açmaya karar verdim
istedsiğim teknik özellikler rtx4060-rtx4070 ekran kart ve ddr5 ram olmalı özellikle yardımcı olursanız sevinirim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
merhbalar yakın zamanlarda laptopumu upgrade edeceğim için arayışa girdim ve bir takım şeylerde kararsız kaldım o yüzden de konu açmaya karar verdim
istedsiğim teknik özellikler rtx4060-rtx4070 ekran kart ve ddr5 ram olmalı özellikle yardımcı olursanız sevinirim
tek diyeceğim şey gaming laptop alma. eğer günlük kullanım, yazılım, render gibi işler yapacaksan gaminge gerek yok aşırı pahalı kaçar. onun yerine daha ucuza kasa toplayabilirsin. alacağın gaming laptopdan 5 kat daha fazla performans verecektir

bunu önerebilirim kankam
kanka ram açısından bana çok yetersiz

tek diyeceğim şey gaming laptop alma. eğer günlük kullanım, yazılım, render gibi işler yapacaksan gaminge gerek yok aşırı pahalı kaçar. onun yerine daha ucuza kasa toplayabilirsin. alacağın gaming laptopdan 5 kat daha fazla performans verecektir
dediğine çok katılıyorum ama kasa pc im var laptopa da ihtiyacım var çünkü bir yerlere seyahat etmem gerekiyor ve oyunda oynuyorum o yüzden gaming tercih ediyorum

Laptop almak istiyorsan kesinlikle asus rog strix serisinden şaşma diğer markalara göre pahalı kaçabilir ancak kullandığı parçalar cidden üst seviye soğutmasından tut kasa tasarımına kadar kaliteli bir ürün ortaya koymuşlar

Laptop almak istiyorsan kesinlikle asus rog strix serisinden şaşma diğer markalara göre pahalı kaçabilir ancak kullandığı parçalar cidden üst seviye soğutmasından tut kasa tasarımına kadar kaliteli bir ürün ortaya koymuşlar
dediğim fiyat bandında bir ürün varsa linkini yollar mısın

Merhabalar oyun çok seyahat etmiyorsan ve sabit bir yerde yaşıyorsan masaüstü alsan daha iyi laptopta performanslar epey düşüyor ve gaming serilerinde güzel bir kulak ağrısı yaşayabilirsin (uzun süreli kullanımlarda) eğer laptop lazım diyorsan da yeni çıkan monsterlara veya asusun gaming laptoplarına bakabilirsin 👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt