yaptıktan sonra içeri girerseniz sorumluluk kabul etmemekteyizMerhalar Arkadaşlar Büğün sizlere benimde kullandığım bir internet trafigını paylasmak ısterım,
sadece internet trafıgınız kullandırarak benim verdıgım link ile ayda 20dolar gıbı bır ücret kazanabılırsınız,
Resimde gödugunz gibi dolar uzerınıden aylık 20dolar kazanıyorum, daha detaylı bir bilgi isterseniz buyur DİSCORD adresim var oradan bana ulaşabılırsınız
Ve benım verdıgım lınk ıle kayıt olan kısılere 5k önden başlatıyor yanı 5dolar sizin hesabınıza yansıyor,
discord üzerinden daha detaylı anlatırım sorun degıl 7/24 acık oluyorum mesaj atmanız yeterlıdır iyi forumlar CheatGlobal Ailesi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
şöyleki arkdaşım şahsen bayadır kullan biriyim ve global oldugun ıcın sorun etmıyorumyaptıktan sonra içeri girerseniz sorumluluk kabul etmemekteyiz
hayır paypal ıle cekmıyorsun binance ıle cekım yapıyorsun evet bayada kazandırıyor yararlanırısnız dıye actım konuyuhoneygain bu kadar kazandırıyor muydu emin değilim bir de tek paypal ile çekemiyor muyduk bakiyeyi
Referans koymasaydin inanacaktımşöyleki arkdaşım şahsen bayadır kullan biriyim ve global oldugun ıcın sorun etmıyorum
hayır paypal ıle cekmıyorsun binance ıle cekım yapıyorsun evet bayada kazandırıyor yararlanırısnız dıye actım konuyu
Harbi he ref koyuyorlar böleleri dilendilik gibi BişeReferans koymasaydin inanacaktım
Referans linkleri yasakMerhalar Arkadaşlar Büğün sizlere benimde kullandığım bir internet trafigını paylasmak ısterım,
sadece internet trafıgınız kullandırarak benim verdıgım link ile ayda 20dolar gıbı bır ücret kazanabılırsınız,
Resimde gödugunz gibi dolar uzerınıden aylık 20dolar kazanıyorum, daha detaylı bir bilgi isterseniz buyur DİSCORD adresim var oradan bana ulaşabılırsınız
Ve benım verdıgım lınk ıle kayıt olan kısılere 5k önden başlatıyor yanı 5dolar sizin hesabınıza yansıyor,
discord üzerinden daha detaylı anlatırım sorun degıl 7/24 acık oluyorum mesaj atmanız yeterlıdır iyi forumlar CheatGlobal Ailesi
kanka bizi davet ederek sen ne kazandın 10 dolar felan mı?Merhalar Arkadaşlar Büğün sizlere benimde kullandığım bir internet trafigını paylasmak ısterım,
referans linki koymak yasak linki orjinali ile değiştirMerhalar Arkadaşlar Büğün sizlere benimde kullandığım bir internet trafigını paylasmak ısterım,