//

İmzasına kendi hilesini koyan beyin özürlü kardeşim benim forum üyeleri sana şu şekilde bakmıyor:

kimikiss.jpg

Hayal dünyasından çık artık, kimse sana ilgi vermeyecek.

İmzasına kendi hilesini koyan beyin özürlü kardeşim benim forum üyeleri sana şu şekilde bakmıyor:

kimikiss.jpg

valideni koyayımda ilgi versinler

kimikiss.jpg

ZLocZRi.png

foruma gelip free hile/spoofer kovalayan aşağılık heriflere bak

valideni koyayımda ilgi versinler
Aynen kudur böyle :) Kimse sana ilgi vermeyecek be dostum boşuna çırpınıyorsun. Yazık ne diyim ki. Sadece merak ettiğim şey şu kardeşim

NEDEN İMZANA SÜREKLİ KENDİ YAPMIŞ OLDUĞUN FRONT-END ODAKLI HİLENİ KOYUYORSUN, HEDEFİN NEDİR, AMACIN NEDİR, TAM OLARAK NE DÜŞÜNÜYORSUN ONU KOYARKEN?

Bilmek istiyorum sadece gerilme ;)

Aynen kudur böyle :) Kimse sana ilgi vermeyecek be dostum boşuna çırpınıyorsun. Yazık ne diyim ki. Sadece merak ettiğim şey şu kardeşim

NEDEN İMZANA SÜREKLİ KENDİ YAPMIŞ OLDUĞUN FRONT-END ODAKLI HİLENİ KOYUYORSUN, HEDEFİN NEDİR, AMACIN NEDİR, TAM OLARAK NE DÜŞÜNÜYORSUN ONU KOYARKEN?

Bilmek istiyorum sadece gerilme ;)
front end ne sen yazılım terimleri öğrenindede mi geldin tasarım odaklı ne alaka spastik çocuk ne diyon

yalnız c++ backend bro 🥴

front end ne sen yazılım terimleri öğrenindede mi geldin tasarım odaklı ne alaka spastik çocuk ne diyon
Hayır, sadece bir web terimi kullandım senin minik beyninin algılayacağı şekilde söyleyeyim: SADECE TASARIM ODAKLI YAPTIĞIN O SEVİMDİRİK HİLE KİMSENİN İLGİSİNİ ÇEKMİYOR.

yalnız c++ backend bro 🥴
Front-Endi görünüş odaklı yaptığını belirtmek için söyledim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt