dreamfonsi
Banned
//
Son düzenleme:
İmzasına kendi hilesini koyan beyin özürlü kardeşim benim forum üyeleri sana şu şekilde bakmıyor:
Hayal dünyasından çık artık, kimse sana ilgi vermeyecek.
Kardeşim elemanın ilk defa yaptığı şey değil, imzasına saçma sapan videolar koyuyor neyi hedefliyor anlam veremiyorum.
valideni koyayımda ilgi versinlerİmzasına kendi hilesini koyan beyin özürlü kardeşim benim forum üyeleri sana şu şekilde bakmıyor:
İmzasına kendi hilesini koyan beyin özürlü kardeşim benim forum üyeleri sana şu şekilde bakmıyor:
Aynen kudur böyle Kimse sana ilgi vermeyecek be dostum boşuna çırpınıyorsun. Yazık ne diyim ki. Sadece merak ettiğim şey şu kardeşimvalideni koyayımda ilgi versinler
front end ne sen yazılım terimleri öğrenindede mi geldin tasarım odaklı ne alaka spastik çocuk ne diyonAynen kudur böyle Kimse sana ilgi vermeyecek be dostum boşuna çırpınıyorsun. Yazık ne diyim ki. Sadece merak ettiğim şey şu kardeşim
NEDEN İMZANA SÜREKLİ KENDİ YAPMIŞ OLDUĞUN FRONT-END ODAKLI HİLENİ KOYUYORSUN, HEDEFİN NEDİR, AMACIN NEDİR, TAM OLARAK NE DÜŞÜNÜYORSUN ONU KOYARKEN?
Bilmek istiyorum sadece gerilme
Hayır, sadece bir web terimi kullandım senin minik beyninin algılayacağı şekilde söyleyeyim: SADECE TASARIM ODAKLI YAPTIĞIN O SEVİMDİRİK HİLE KİMSENİN İLGİSİNİ ÇEKMİYOR.front end ne sen yazılım terimleri öğrenindede mi geldin tasarım odaklı ne alaka spastik çocuk ne diyon
Front-Endi görünüş odaklı yaptığını belirtmek için söyledim.NEDEN İMZANA SÜREKLİ KENDİ YAPMIŞ OLDUĞUN FRONT-END ODAKLI HİLENİ KOYUYORSUN, HEDEFİN NEDİR, AMACIN NEDİR, TAM OLARAK NE DÜŞÜNÜYORSUN ONU KOYARKEN?
yalnız c++ backend bro