Satıyorum 📍🔥430+ DOLU DOLU Steam/Ubisoft/Epic Hesapları Satışı🔥📍 ✨[580 Ücretli Oyun]✨

Akirayla

Efsane Üye
Ticaret Puanı:
  7 / 0
İletişim
Merhaba
(Ben Akirayla)

Bu Konuda Sizlere Kendim Toplamış olduğum Steam/Ubisoft/Epic Hesaplarının Olduğu Txt'yi Satıyorum. Txt Sürekli Güncel tutulup Sürekli Yeni Hesaplar Eklenmektedir. Eğer Hesaplarda Çıkacak Oyunları Merak Ediyosanız Aşağıda Oyunlar: Kısmından Aldığınızda Sahip Olcağınız Oyuları Görebilirsiniz. Aşağıda Gördüğünüz Gibi Örnek Olarak 2 Fotoğraf koydum. Herhangi Bi Sornuz Olursa Konuya Yazabilirsiniz. Detaylı Kanıt/Gösterim İçin Discord Üzerinden Ulaşabilirsiniz.

Oyunlar:

Satış Yöntemi:
Papara \ İban

İletişim Bilgisi:
Discord:
ALİ_BERKE#0606

⚠️ Hesaplar Global Hesaptır, Hesapta Başkalarıda Vardır, Kalıcılığının Garantisi Veremem. (6 aydır Hesaplar Bende Sadece 5 tane Patladı. Garanti Veremem dediğim o)
🔒 Hesaplarda İsim, Şifre veya Diğer Bilgilerde Değişiklik Yapılamaz.
🔒 Hesaplarda Steam Guard etkin değildir.
🎮 Hesaplar Sadece Oyunları İndirip Oynamak İçindir.
📍 Hesaplardaki Oyunlar Kontrol Edildi. Hesaplar %100 Çalışıp İçeresininde Oyunlar %100 Vardır, Eğer Gözükmüyorsa Gizlenenlerdedir.
📍 Eğer Satın Alırsanız, Bütün O oyunların Hesaplarına Sınırsız Erişiminiz olcak
⚠️ Eğerki Satmak İçin Almak İstiyorsanız. Benimle İletişime Geçin. Onu Farklı Yapıyoruz
Not: Eklemeyi unutmuşum bu txt yi alanlar yeni hesaplar geldiğindede güncel txtye erişim sağlayabileceklerdir

Kanıt:

image.png

image.png

NOT: Txt Nin herhangi Bİ yerde Paylaşılması Katien Yasaktır.
Fiyatı:
200 TL

̷(̷c̷ü̷z̷i̷ ̷m̷i̷k̷t̷a̷r̷d̷a̷ ̷i̷n̷d̷i̷r̷i̷m̷ ̷o̷l̷u̷r̷.̷ ̷)̷

Son düzenleme:
kral sonunda satmaya karar vermiş yeterince hayır işledi iyi satışlar <3

Ücretsiz olarak aldığım iki hesaptada sorun yoktu, sağolasın hocam. Satman iyi olmuş. Hayırlı satışlar.

RRaene abim önce bizi sevindirdi öyle de yaptı daha sonra paralıya geçti doğru karar

RRaene abim önce bizi sevindirdi öyle de yaptı daha sonra paralıya geçti doğru karar
İlk tadumuk parça parça paylaştık Sonra Geçtik :D

Not: Eklemeyi unutmuşum bu txt yi alanlar yeni hesaplar geldiğindede güncel txtye erişim sağlayabileceklerdir
Örn yeni gelen oyunlar:
Silent Hill 2
SnowRunner
Content Warning
Sons of the Forest

Son düzenleme:
Up+ (yanlış zamanda up attıysam kb)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt