Satıldı 3 Aylık discord nitro promo kodu satıyorum 3 ay boyunca rahatça kullanabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rabelqwe

Bronz Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
İletişim
3 Aylık discord nitro promo kodu satıyorum 3 ay boyunca rahatça kullanabilirsiniz

GEREKSİNİMLER
-Hesapta hiç nitro kullanılmamış olmalıdır.

-Discord hesabınız en az 1 aylık olmalıdır ya da aboneliğinizin üzerinden 12 ay geçmesi gerekmektedir.

-Nitroyu aktifleştirme esnasında discord kartınızdan doğrulama amaçlı yaklaşık 104.99 TL çekilir,anında geri iade edilecektir.

NOT : Hesaba göre değişiklik gösterebilmektedir hesabın tahmini 1 aylık olması genelde yeterli oluyor kodlar kesinlikle doğrudur satın alınıp kod teslim edildikten sonra sorumluluk kabul etmem.

Almak için discorduma ulaşabilirsiniz discord : rabelqwe
İtem satış ilan linki :

kan%C4%B1t%20ss.png

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
3 Aylık discord nitro promo kodu satıyorum 3 ay boyunca rahatça kullanabilirsiniz

GEREKSİNİMLER
-Hesapta hiç nitro kullanılmamış olmalıdır.

-Discord hesabınız en az 1 aylık olmalıdır ya da aboneliğinizin üzerinden 12 ay geçmesi gerekmektedir.

-Nitroyu aktifleştirme esnasında discord kartınızdan doğrulama amaçlı yaklaşık 104.99 TL çekilir,anında geri iade edilecektir.

NOT : Hesaba göre değişiklik gösterebilmektedir hesabın tahmini 1 aylık olması genelde yeterli oluyor kodlar kesinlikle doğrudur satın alınıp kod teslim edildikten sonra sorumluluk kabul etmem.

Almak için discorduma ulaşabilirsiniz discord : rabelqwe
İtem satış ilan linki :

kan%C4%B1t%20ss.png
3 aylık oluşturma olayı varmıymış hala ya method satarmısın? discord: valorhack

3 aylık oluşturma olayı varmıymış hala ya method satarmısın? discord: valorhack
kodların asıl sağlayıcısı ben değilim ben alıp satışını yapıyorum kendimde kullandım şuan elimde 2 tane 3 aylık nitro var alan olur ve ilgi olursa arttırağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt