Satıyorum 3 aylık discord nitro 2xboost

Swezyy

Silver Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
İletişim
3 aylık discord nitro 2x boost (promo kod) 50₺

Ürünü aktif edeceğiniz hesabın daha önceden alınmış bir nitrosu olmaması gerekiyor.

Doğrulama amaçlı Discord kartınızdan 105TL isteyecektir, ödemeyi aldıktan sonra anında iade geçmektedir.

Ürününün aktif edileceği hesabın en az 1 aylık olması gerekmektedir. 31 Aralık 2024'e kadar ürünün kullanılması gerekmektedir.

Ödeme Yöntemleri Papara İban İtemsatış

İtemsatış linki

discord:sw3zyyy

Piyasaya göre aşırı pahalı adet fiyati 10₺ zaten biraz düşürmenizi öneririm.

3 aylık discord nitro 2x boost (promo kod) 50₺

Ürünü aktif edeceğiniz hesabın daha önceden alınmış bir nitrosu olmaması gerekiyor.

Doğrulama amaçlı Discord kartınızdan 105TL isteyecektir, ödemeyi aldıktan sonra anında iade geçmektedir.

Ürününün aktif edileceği hesabın en az 1 aylık olması gerekmektedir. 31 Aralık 2024'e kadar ürünün kullanılması gerekmektedir.

Ödeme Yöntemleri Papara İban İtemsatış

İtemsatış linki

discord:sw3zyyy
hocam pardondan 50 tl ne bundan cok daha ucuz fiyatlara satılıyor

dostum yanlış anlama itemsatışta 20 tlden başlıyor fiyat tuzlu geldi

bu aynı promo kod şeysini benim arkadaş 5 liraya satıyodu :D 50 lira biraz fazla değilmi sencede?

tanesi 0.01 dolar global sitelerden alıp itemsatışta 20 tl satıyorlar sen burda 50 ye satıyosun

kanka zigot musun yaa FHDSGZDXG olm bu ne kanka abartsaydın tamam en nitro sensin şey dimi oturdun düşündün arkadaşlarla, kanka ya 3 aylık boost 300 tl ediyor amk ben 50 ye satıcam 20 ye alıp kesin herkes alır parayı kıralım hesabı HGDS8GUZSHG

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt