23 Shop | 100TL lik Spoofer Hakkında Deneyim :D

ensaealkan

Banned
Fiyattan da anlaşılacağı üzere sanıyorumki bulabileceğiniz en dandik spoofer bu, kendisinden zaten bir beklentim bulunmuyordu 100TL den ne kaybederim diyerek aldım ve 2. Maçtan banı yedim. 100TL de olsa uğraştığınıza değmeyecek bir spoofer bilginiz olsun. İyi forumlar

Anakart: MSI H410M-B

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yoo sorunyoktu hıc nasıl @Poncipp

Fiyattan da anlaşılacağı üzere sanıyorumki bulabileceğiniz en dandik spoofer bu, kendisinden zaten bir beklentim bulunmuyordu 100TL den ne kaybederim diyerek aldım ve 2. Maçtan banı yedim. 100TL de olsa uğraştığınıza değmeyecek bir spoofer bilginiz olsun. İyi forumlar

Anakart: MSI H410M-B
aslında değil adamların devi void ve 23shop'un spooferını yapıyor void çok daha pahalı?

1-2 maça ban atması tpm mıdır?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sorun yok kendım denedım tpm banı yemıssındır

ben sorun yasamadım asus anakarta sahıbım
Tanıdığım 2 kişi aldı 1 gün aralıklarla ikiside ban yedi, bugün de denemek için ben aldım 2. maçtan ban yedim. Sanıyorum ki sen şans eseri ban yemiyorsun ama durum bu. 100TL dahi olsa alınmayacak bir yazılım olduğunu düşünüyorum.

tpm bypassa para vermek yerine tpm çipi almak daha ucuza gelir aliexpress'ten toplu söyle 150-300
Bypass a ek bir ücret ödemiyorum hocam, private bir yazılım kullanıyorum ve yazılımın içerisinde bypass bulunduğu için pek ihtiyaç duymadım şimdiye kadar. Fakat muhtemelen dediğinizi değerlendiricem gibi duruyor. Önümüzdeki haftalarda sipariş vericem.

tpm bypassa para vermek yerine tpm çipi almak daha ucuza gelir aliexpress'ten toplu söyle 150-300
Hocam bir discord ekler misin müsaitsen.
Discord: ciobeys

Son düzenleme:
Bypass a ek bir ücret ödemiyorum hocam, private bir yazılım kullanıyorum ve yazılımın içerisinde bypass bulunduğu için pek ihtiyaç duymadım şimdiye kadar. Fakat muhtemelen dediğinizi değerlendiricem gibi duruyor. Önümüzdeki haftalarda sipariş vericem.

Hocam bir discord ekler misin müsaitsen.
Discord: ciobeys
knk spoof icin yardımcı olurmusun 4 5 günden belli uğraşıyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt