2021 Yılında Avrupa’da En Çok Satılan Akıllı Telefon Markası Belli Oldu

bthnsz

Gold Üye

2021 yılı içerisinde Avrupa’da en çok satılan akıllı telefon markası Samsung oldu​

samsung

Samsung, 2021 mali yılı içerisinde Avrupa’daki en çok akıllı telefon satışı yapan üretici oldu. Hemen arkasından ise Apple ve Xiaomi geliyor. Samsung bu başarısıyla birlikte 2020’de Avrupa’daki en çok akıllı telefon satışı yapan marka olma unvanını da korumuş oldu. Samsung’un bu başarıyı elde etmesini sağlayan akıllı telefon modelleri ise şunlar oldu: Samsung Galaxy A serisi, Samsung Galaxy S serisi ve Samsung Galaxy Fold serisi.

Ancak her ne kadar Avrupa’da en çok satış yapan üretici olmayı başarmış olsa da Samsung, 2020’ye oranla sadece %6’lık bir büyüme kaydetti. Samsung’un şu anki pazar payı %32, Apple’ın %26, Xiaomi’nin %20, Oppo’nun %8, Realme’nin %2, Vivo’nun %1 ve diğer markaların da %11.

avrupada en çok satan akıllı telefonlar

samsung olması normal Türkiyede bile fiyatı yine diğerlerine göre en uygun ve kaliteli olan telefon markası

Anlamıyorum ebeveynlerde bile bir ön yargı var.Bir akrabama xiaomi al dediğimde şaşkın şaşkın bakıyor Samsung markası demek ki zamanın da güvenlerini kapmış.ama ben kendim xiaomi kullanıyorum gayet de memnunum zamanında se 2020 yerine bataryası iyi olduğu için xiaomi tercih ettim

Anlamıyorum ebeveynlerde bile bir ön yargı var.Bir akrabama xiaomi al dediğimde şaşkın şaşkın bakıyor Samsung markası demek ki zamanın da güvenlerini kapmış.ama ben kendim xiaomi kullanıyorum gayet de memnunum zamanında se 2020 yerine bataryası iyi olduğu için xiaomi tercih ettim
Psikolojik olarak iyi olan bir şeyin her zaman iyi olduğunu düşünüp, yeni gelen markaları iyi olmadığı düşüncesi içindeler. Xiaomi Samsungdak daha iyi evet ama xiaominin de kullandıkça kalitesi düşmeye başlıyor. Bir xiaomi kullanıcısı olarak diyorum. Bundan sonraki telefonum android tabanlı olmayacak. İphone dışında telefona geçmeyi düşünmüyorum artık.

Apple cihazlar başka işletim sistemleriyle Samsung kadar uyumlu olmadığı için bu sonucun çıkması normal. Apple kullanıyorsan hayatın tamamen Apple cihazlardan oluşmalı.

Ben daha bu yaz Samsung'tan xiaomiye geçiş yaptım ve gayet de memnunum

bana kalırsa fiyetları çok uygun yani kullanabilicek bi telefon fakat kaliteye gelirsek
oyun oynmak için gerçekten kullanılmaz bir hal alıyor.
ama muhteşem bir samsung alıcıısı var çevresi geniş umarım daha iyi şekillerde karşımıza gelir (KALİTE) BAKIMINDAN.

bana kalırsa fiyetları çok uygun yani kullanabilicek bi telefon fakat kaliteye gelirsek
oyun oynmak için gerçekten kullanılmaz bir hal alıyor.
ama muhteşem bir samsung alıcıısı var çevresi geniş umarım daha iyi şekillerde karşımıza gelir (KALİTE) BAKIMINDAN.
Fiyat bakımından dolayı tercih edilme oranı daha yüksek. Fiyat uygunsa alıcı çok olur. Arz talep meselesi samsunglarda fiyat istikrarı konusu hakim olmasından dolayı alıcısı da hiç bitmiyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt